Skrota den katolska kyrkan

Nej, jag menar inte riktigt så, men dom uråldriga regler som styr måste omvärderas och anpassas efter vår tid. Vår tid förresten, pedofili har väl aldrig varit  något som någon kan vara stolt över. Det finns så otroligt mycket annat som också behöver ses över.

Så länge en Påve som alltid är så gammal att han är i döende och demensåldern väljs, lär det ta flera hundra år innan det blir någon ä’ndring.

Det senaste som jag har hört är:

En 84 årig präst i Brasilien fångades av en videokamera när han hade oralsex med en korgosse.

Härliga tider för den katolska kyrkan eller rättare sagt FY FAN för präster och andra som utnyttjar sådana som är i beroendeställning, sedan kan det vara när, var eller hur som helst!

Annonser

15 thoughts on “Skrota den katolska kyrkan

 1. Usch ja!! Bort med celibatet. Jag tycker det är mer än bevisat nu att präster inte klarar av att leva utan sex. Stackars dom som råkar ut för dessa präster!

  Kramisar

 2. Världen vore bättre utan dessa stora kyrko-organisationer! Det vor underbart ifall den Katolska kyrkan kunde försvinna.

 3. Usch! Tvi! Det finns inte ord för detta. Att leva i celibat klarar inte någon. Nu är det väl bevisat. Så nu får allt Påven och alla hans vänner tänka om.
  Innan de skrotar sin kyrka kan de be en bön för dottern min som just nu ligger på operationsbordet.
  Ha det
  Agnetha
  http://agnetha52.blogspot.com/

 4. Man undrar ju hur det kommer sig att de vågar ta sådana risker! Så många av dem. Eller har man täckt över alla övergrepp i alla tider så ingen av dem bryr sig?

 5. Vi har ju sett Arn på TV nu och har sett, vad religionen kan göra med människorna. Förr kunde man ju köpa avlat, för sina synders skull, så skulle man ju vara syndfri efter det. Kanske är det så de säger, de som utnyttjat andra sexuellt. Synda, be om förlåtelse och allt är glömt!

  Svar: Det har blivit kallare igen och nu regnar det och kommer att blåsa upp ordentligt i morgon enligt väderlekstjänsten. BRRRRRRRRRRRRRRR. Kram/Gilla

 6. Det är vederstyggligt!! Men håller inte med er här uppe som säger att ingen kan leva i celibat, man kan vara hetro-homo-bi såväl som assexuell, det finns människor som inte har någon sexdrift. Tror snarare att det handlar om en kultur som sanktionerar den typen av övergrepp.
  Sv. Då är jag nöjd! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s