Herre Gud

Vilka är det du väljer som ska företräda Dig här på jorden? Människor som ska sprida det kristna budskapet och göra det trovärdigt!

Så vitt jag vet är det en TRO och ingen vetenskap, för ingen vet ju till 100%. En präst, blev tack ock lov anstängd efter att ha uppmanat till bål av Jonas Gardells böcker, för att dom inte överensstämmer med vad prästen tror på.

HALLÅ! Var och en får ha sin egen tro och det kan se olika ut hos olika människor.

VEM har sagt att kristendomen är det enda rätta???

Du som sitter därupppe i himlen blir mindre och mindre trovärdig. Om du är allsmäktig, som det sägs, hur kan du tillåta all skit som sprids av dina företrädare?

Ska man sedan be om ursäkt till en präst för att man inte tycker som han?

Allt vad i viljen att människorna skola göra eder skolen i ock göra dem!

Något att tänka på för prästerskapet och alla andra också förstås!

Annonser

10 thoughts on “Herre Gud

 1. Ja om det finns en gud,varför låter han allt detta hemska hända med oskyldiga barn först och främst.
  Men det mesta rår väl människan själv för.
  Att jorden går mot sin undergång så sakteliga det är ju helt klart, och det är vi själva som bäddar för det.
  Ha en fin måndag i alla fall vännen,
  kramiz!

 2. Hej! Tycker att Infon (Om Mig) Är dålig! Var bor du hur ser du ut ålder? Tycker det är för många Bloggar med ANONYMA användare. Vad är man rädd för? Eller är det bara det att vi är typiska svenskar (Ler) Jag vet när jag kommer ner på Pizzerian i Jönåker och det kommer någon annan kund. Ja då sätter man sig så lååångt bort som möjligt från t.ex mig. Det är inte farligt med social kontakt. För att inte tala om det hyreshus där vi bor Usch ! folk är LIVRÄDDA för att stanna och prata en stund. Så var är det glada 40 50 60 talet då man vågade?

 3. Kan inte se hur prästens uppmaning till sina församlingsmedlemar att bränna dessa böcker på något sätt skulle inskränka på din eller min yttrandefrihet eller handlingsfrihet.

  Som medborgare har denna präst samma rättighet som alla andra att uppmana sina medmänniskor till bokbål. Att uppmana till bokbål är en mänsklig rättighet.

  Det dras en del paralleller till bokbränningarna i nazityskland, men dessa var sanktionerade av staten.

  När staten organiserar bokbål rör det sig om en inskränkning i yttrandefriheten (en konkret inskränkning i författarens rätt att sprida sina tankar och åsikter) men när en privatperson uppmanar sina medmänniskor till dito kan inte undertecknad se några etiska problem.

 4. Vem har sagt att prästerna är företrädare för Gud?? Vilka relioner är inblandade i krigen?? Du skrev Allt vad i viljen att människorna skola göra eder skolen i ock göra dem! Alltså dödar man inte varandra.. Nattikramen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s