Med eller utan kolapapper

Tänk, vi här i Sverige är minst nöjda  i Norden med vårt sex .

Missnöjet sjuder i svenska hem enligt en av tusentals undersökningar. Jag kan ha fel, men har man inte ett egenansvar om det inte funkar?

”Någon annan” kan ju knappast fixa det för dig eller mig. Det måste vi göra själva, tyvärr!

Sämre är ju alla unga som inte använder skydd och åker på en massa sjukdomar. Dåligt informerade? Knappast. Alkohol, andra droger och stundens hetta är väl den stora boven.

Så var det ju det här med egenansvar!

Annonser

11 thoughts on “Med eller utan kolapapper

  1. Ja tyvärr är det väl så att det egna förnuftet sviker i stundens hetta och kan staffa sej dyrt… Och oftast är det ju ungdomar som förhastar sej.. tyvärr..

  2. det är alltid enklast att skylla på ngn annan. och så tror jag att många finner det svårt att prata om då de inte vill uppröra ngns känslor över vad som är fel. jag hade ett väldigt dåligt sexliv när jag var gift o det berodde inte på att jag inte sade nåt utan främst för han var så korkad o gick til´lbaka till ruta ett igen efter ett tag. han hade ju chansen att bli världsbäst i sängen..

  3. Frågan är om inte många är så stressade av alla krav att de helt enkelt inte klarar av att slappna av, vilket nog är en viktig förutsättning för bra sex… och när det väl blir till, har de orimliga krav?

    De unga är ett sorgligt kapitel. Många (tjejer framför allt) säger att de känner sig tvingade till sex trots att de egentligen inte vill. I vart fall inte i nyktert tillstånd. Alkohol/droger är ett stort problem där! I sådana lägen kan ingen upplysning i världen hjälpa dem.

  4. Själv så har jag väldigt svårt för den klassiska kommentaren om kolappaper. Idag har vi kondomer som är 0.05 mm tunna och på så vis borde det i mina ögon inte finnas som argument längre.

    Du råkar möjligtvis inte ha tips på någon annan liknelse som istället uppmanar kondomanvändandet? Tex, ”du äter aldrig plommon utan skal”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s