Stanna kvar

Anneli Hultén överväger att lämna sitt uppdrag  som ordförande  kommunstyrelsen om muthärvan i kommunen blir för belastande.

Hon behövs så väl i Göteborg och finns det minsta lilla möjlighet, så SNÄLLA stanna kvar! Det är bättre att vara kvar och se till att muthärvor inte blir aktuella i framtiden. Stanna även för att se till att regelverk och kontroller fullföljs och att dörren  stängs till skumraskaffärer i kommunens korridorer.

Göteborg är inte värd att bli behandlad på det här viset av skrupellösa aktörer!

Annonser

12 thoughts on “Stanna kvar

 1. Hennes svar att hon stoppade undan detta brev och la det i en personakt säger väl en hel del om henne sätt att inte inse allvaret i denna situation. Anser nog att hon själv har bidragit till att Göteborg har skämt ut sig då hon skulle ha tagit i detta omgående. Och om hon avgår så gärna för mig.

 2. Man kan inte ta på sig ansvaret för allt. Lika väl som man inte kan vara insatt i allt som händer i en kommun. Så gör hon rätt stannar hon och städar upp. Kram

 3. Ja, hon har ju redan grundlurat väljarna på den folkomröstning om trängselskatten som Socialdemokraterna utlovade. Så hon verkar ju synnerligen ”hedervärd”…

  Hon kanske istället har blivit lovad en post i en rödgrön regering i höst?

 4. Hej !

  Jag tycker Anneli klargjort på ett lättbegripligt sätt angående denna muthärv. För att man ska få en klarhet vad det rör sig om, stor eloge till er i (S) – ledningen. De måste kämpa på vidare detta kommer ordnar sig det är min övertygelse. Vill också säga att vi är många som vill ha kvar Dig Anneli !

  Marcus Arnesson (S) vi ses i augusti 2010 ni Göteborgare.

  Kommer ifrån Växjö.

 5. Tror på något sätt att många är inblandade i denna härva.
  Hulthen och hennes anhängare är inte ett dugg bättre än alla dessa tjänstemän som sitter i kommunhuset med löner på 35.000 och uppåt och tuggar på våra skattepengar.
  Granskas detta djupare vilket jag hoppas på så kommer man att se att släktingar till många i kommunhuset har företag som vinner upphandlingar och levererar både produkter och tjänster till kommunen.
  Klubben för inbördes beundran borde avgå. Socialdemokratin med sin dubbelmoral rättvisa, solidaritet osv,,det är SÅ förlegat. SLUTRÖSTAT från mig och många med mig.

 6. Oj,oj,oj, jag är för dåligt insatt i detta så jag vill inte ge mig in i en diskussion. Vill bara önska dig en härlig kväll, vi har haft sommarvärme o soligt hela dagen här. Underbart!Kram

 7. HENNES BETEENDE att kalla kommunen för Göteborg ”stad”, säger väl också en del om hennes demokratiska läggning.
  Ni vet som vi svenska folk har kommit överens om, lagskrivit, att våra lokala politiska samhällen, alltså kommunerna Sverige runt, benämns just ”kommun”. -Visst finns också våra städer, med sina gator, höga hus och dålig luft, med att lokal-samhällena av respektive invånare, benämns kommun.
  Att vi svenska folk vill ytterligare hävda demokratin till för i tiden då vi hade 4 stycken olika typer lokalsamhällen.
  .
  -Att dessa stads snackarna vill skilja på oss svenska folk, de fina stadsboende människorna och andra; de skitiga landsbygdsboende, bön´erna. Ni vet som hände sig i Tyskland under 1900-talet, med arier och andra. Detta som sedan utvecklades till krig och ända till gaskamrarna. Och jag påstår inte att denna så kallade kommunreformen runt 1969, är det bästa för all framtid. Att möjligen den idag bör revideras något. Med att vi svenska folk diskuterar saken och röstar. -Men inte, som alltså bland andra Anneli Hulthén pysslar med, reviderar med våld.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s