Cykeltur

Eller man kanske ska säga cykelotur. Allt eftersom vädret blir varmare, plockar folk fram sin cykel och trampar till jobb eller andra aktiviteter. Några andra som också vaknar är tjuvarna på vespa eller moped.

Dom kommer bakifrån och tar handväskan som cyklisten har ”parkerat” i cykelkorgen och åker vidare. Vanligtvis två killar, en som kör och en som stjäl.

Dags att låsa fast väskan alltså.

Fy fasen vilka människor det finns som inte vet vad som är mitt eller ditt!

Annonser

10 thoughts on “Cykeltur

 1. Godmorgon Veiken med Prins! 🙂

  Min mamma blev rånad på en inköps kasse i trappan, där hon bodde. Snöpligt för killen var att det bara fanns plastpåsar i kassen, men en chock för min mamma. Detta hände på eftermiddagen, men polisen kom först kl 22:00.
  Många år tidigare var det två killar på moped som rykte hennes väska, som återfanns senare, men utan pengarna. Mamma hade aldrig bankomatkort tack och lov.
  Nej det är hemskt när dom inte kan skilja på mitt och Ditt.

  Tack för att Du följer mig på Photopeach.

  Ha en fin Fredag.

  Kram
  Stevie

 2. Jag snurrar in väskans rem runt styret så att det inte ska gå att rycka den … Det är ju dessutom risk att vederbörande far i backen … Man blir så trött av allt våld som florerar i samhället … tack och lov har jag aldrig varit utsatt …
  Kram

 3. Spelar ingen roll om man är arbetslös eller inte. Man tar inte andras saker. Det är människor utan empati eller känsla för rätt och fel som gör detta. Förmodligen känner de sig utanför p g a dessa anledningar(inte många riktiga kompisar) och sådana här handlingar får dem att i slutändan bli ännu mer utanför.
  Nej fy f-n för såna parasiter! Bra blogg förresten.

 4. Härligt väder och en cykel hade inte varit dumt, men inte ens det äger jag. Vet knappt om man vågar köpa det för när det gäller stölder så är cyklar populärt att stjäla, och hänger det något på dem så stjäls även det. Kram

 5. Jag har också lite svårt för det där… Så här är det hemma hos oss för mig:
  Allt mitt är mitt och allt ditt är vårt 😉

  Annars vet jag skillnad på mitt och ditt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s