Bara fem år?

af Donner får bara fem års fängelse, just det bara! Jag tycker att det är värre än värst när man stjäl från hjälporganisationer,  Röda Korset och Cancerfonden, stoppar i egen ficka och lever lyxliv för pengar som skulle kommit till dom svagaste!

FY! Det finns inte ord för det!

Annonser

9 thoughts on “Bara fem år?

  1. Man blir rent ut sagt förbannad när man läser Leif Silbersky`s uttalande ”det finns förmildrande omständigheter han har gjort stora insatser under åren. Ja självklart det var ju därför han var anställd för att göra stora insatser. Löpt gatlopp, ja självklart ska man löpa gatlopp när man tar från de som verkligen behöver, han borde löpa gatlopp naken.
    Försöka gottgöra både Cancerfonden och Röda Korset, det är ju bara kvalificerat skitsnack han kommer väl inte att släppa ifrån sig en krona när han lever på existensminimum.

  2. 5 år är INGENTING!!! För inte hamnar han på typ KUMLA utan på något specialanpasad anstalt för ”finare” brottslingar. Ett f.d. pensionat kanske? Det är skillnad på folk o folk!!

  3. af Donner har inte ”bara” stulit de pengar han stoppat i egen ficka. Han har också stulit alla de pengar folk SKULLE HA GETT om han inte förstört förtroendet för organisationen OCH för alla andra organisationer. Man blir så arg. Det finns INGA förmildrande omständigheter. Vad skulle det vara? ”Han hade inte råd med 1000-kronors-vinet annars” eller vad???

  4. Det är fruktansvärt lågt, just som det sägs ovan, det är inte bara skänkta pengar som är stulna, jag gissar att RK:s kampanj till stöd för mammor i krig skulle fått mer om inte den här historien låg för färskt i minnet hos människorna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s