Tuttklämd

Idag har jag gjort mitt för min kropp. Dags för mammografi och jag försvann snabbt in i duschen i morse.  Enligt kallelsen fick jag INTE använda talk eller parfym. Ren som en nyfödd baby åkte jag iväg och för säkerhets skull struntade jag i deon också.

Visade leg och det konstaterades att jag var jag. Då var det dags att ta av kläderna på överkroppen, gick sedan in i rummet där mammografiapparaten stod, klämdes ordenligt fast  och fick uppmaningen: Stå stilla!

Stå stilla? Vart skulle jag ta vägen, fasklämd mellan två ytor och det rejält! Nä,det gäller att inte röra sig alls för då gör det ont!

Nu är det bara att vänta på ett kuvert med resultatet, som ska komma inom fyra veckor!

TVI TVI TVI god tur!

Annonser

23 thoughts on “Tuttklämd

 1. Jag har blivit kallad för sista gången, men om jag vill fortsätta undersöka tuttarna, så får jag beställa tid själv. Efter 74 blir man alltså inte kallad i Skåne. Det blir SÅ bra ska du se!

  Kram/Gilla

 2. Var och blev ”klämd” för ett tag sen och det var OK.Hoppas att ditt svar blir bra….Svar:En annan variant är att man kan se det för det händer en stor pjamas i garderoben Kram!

 3. Attans också, så snabb jag är ibland hann ju inte med mig själv! Skulle ju svara också: Ja, här har man ingen större lust att ta av en enda liten socka, regnet strilar sedan fyra dagar.. 😦

 4. Håller tummarna för att det går bra!
  Har inte kommit upp i den åldern ännu, så får vänta ett tag till!
  Synd att träffen inte lunde vara i juli, då hade det funkat, men nu ska vi jobba hela eller delar av den veckan så då går det inte!
  Ha en fin kväll!
  Kram, Elenor

 5. Som du ser så blev det inte så lång bloggpaus denna gången. Det vär rätt länge sen, förutom när vi var på semester, som jag beordrade mej själv att inte öppna datorn en hel dag till och med.

  Kram/Gilla

 6. Ja, det är inget roligt men bra ändå. Jag gjorde min första mammografi i våras och det var bra som tur var. Det blir säkert ett bra besked för dig också, men visst är det lite nervöst när man öppnar kuvertet…

 7. Det kommer att vara ett bra besked du får:) Jag borde bli kallad till min första mammografi snart. Bara undrar hur det kommer kännas.
  Tack för din kommentar hos mig om mitt foto 🙂

 8. Hu då. Jag har skräck för den där undersökningen när den ska göras för första gången. Har inte kommit dit riktigt än men om några år är det dax. Alla säger att det gör så ont!

 9. Godmorgon Veiken med Prins! 🙂

  HaHaHa, Du är för rolig. Klart Du inte kan smita iväg om Du är fastklämd, sjukhuspersonal är konstiga.
  Hoppas på det bästa för Dig ofcause.

  Retfullt att inte våra bildspel funkar ännu,
  har skrivit dit två gånger og klagat. 😦

  Ha en fin Lördag. 😉

  Kram
  Stevie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s