94 miljoner

Jag sitter fortfarande i nattsärken i ute rummet och hör ett stilla regn falla på taket.Några värmeljus är tända, mest för mysets skull. Jag skulle tro att mördarsniglarna kikar in och säger till varandra: NU passar vi på. Hon kommer ändå inte ut på en stund. En glimt av min söndagsmorgon i mitten av juni 2010.

En stockholmare har nog haft ett helt annat uppvaknande.  H*n har vunnit 94 miljoner på lotto! Vilken chock och vilken glädje,om h*n vet om det.

Jag vet att så mycket pengar kan föra olycka med sig, men hoppas att det är någon som tar alla pengar med ro och gör något gott och vettigt av det.

NU är det dags att få kläder på min arma kropp, så får vi se vad dagen har att erbjuda. 94 miljoner skäl till att må bra kanske?

Annonser

19 thoughts on “94 miljoner

 1. Dom flesta skulle nog köpa eller bygga ett nytt hus om dom vann. Jag skulle köpa ett lagom stort torp eller liten gård som skulle målas och pyntas med. Jag skulle inte vilja ha en miljonvilla där allt är klart och inget behöver göras. Och en ny bil till Lilly och en ny Amatörradioanläggning samt laga mina tänder resten skulle sparas och ges till sjuka och välbehövande.

 2. 94 mille jag hade dött,och då hade jag inte haft någon nytta av pengarna *ler*.Jag tror att lagom är bäst….Verkar som ingen vet något om fågelsång.Kram!

 3. Tänk om sekinerna hamnat här. Ingen vet ännu, och skulle det va så bedrövligt nervpirrigt så skulle väl livet inte flyta på som vanligt. Med matjessill eller nåt annat midsomrigt…
  Som vinnare av ett – normalt liv – med ”normal” månadspeng så klarar man nog skinnet…
  Och, bröllop, ja idag har pressen manglat ur sig det mesta. Nu dyker de väl snart på Prinsens släktingar, för att bena ut både framåt och bakåt. Skönt att man slipper…
  Men söta var de, den tid jag kollade, deras ja – och sent på kvällen nya makens kärleksförklaring…
  Ja jisses sånt ståhej….
  Kram!

  PS kommer inte alltid in på din blogg, antagligen nåt vasing från min länk.

 4. Skulle nog heller inte vilja ha så mkt. Visserligen har jag barn men de måste lära sig att kämpa själva.
  Vad gör man med 94 millar ? Köper värsta villan och inreder den toppsnyggt. Sen då ? Ny, stor och fin bil ! Men sen då ?
  Jag vet inte. Är rädd för att att jag skulle äta och supa ihjäl mig på några år. Det blir nog så, om man som jag hela livet har fått streta för att få ekonomin att gå ihop. Man är helt enkelt inte van vid såna massor av stålar.
  Summa summarum: några millar skulle göra livet enklare men 94 ! Nej, tack !

 5. Hej!
  Jag steg upp en stund efter din kommentar, men har varit till syster och hjälpt henne med lite saker och nu har jag kört igång tvätt. Så vet vad jag ska göra ikväll, förutom att kika lite på tv! =)
  Hoppas du har en fin kväll!
  Kram

 6. SÅ mycket pengar vill jag inte vinna. Det vore förfärligt. Vi har det så bra med vårt vanliga liv och är glada för det.

  OM, jag säger OM, så skulle det allra mesta gå tillvälgörande ändamål, sen barn och barnbarn hade fått sin tilldelning.

  Kram/Gilla

 7. Även här regnade det igår..
  Fast det hade kännts lite lättare om man vunnit 94 miljoner.. Herregud vad med pengar! Inte hade man behövt oroa sig för framtiden längre då inte..

  Kramisar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s