Vilka fans!

 

I morse hade vi bestämt att se semifinalen i flickor tretton år! Båda semifinalerna gick samtidigt på Kviberg plan 1 och 2.

Bollstanäs SK från Upplands Väsby  var ett av lagen och vi blev fast och tittade på deras match. Inte så mycket för tjejernas skull, utan för deras hejaklacks!

Samtliga hade T-shirts i lagets färg och dom var många som hejade på sitt lag!

Bak på ryggarna kunde man läsa : Fotbollsmorsa, fotbollsfarsa, fotbollsyster osv. + namnet på dottern/systern, barnbarnet.

Här var det bara uppmuntande, glada tillrop! Jag blev så glad att se och höra er alla föräldrar och supporters som kom till Göteborg och Gothia Cup, för att heja fram ert lag!

Tänk om alla supporters  kunde uppföra sig på det här viset, när dom står på linjen.

Tjejerna förlorade matchen och en mamma sa: Så här är det. Ibland vinner man och ibland förlorar man! Förra året vann vi Gothia Cup!

Ni förlorade matchen, men ni vann mitt hjärta!

Annonser

12 thoughts on “Vilka fans!

 1. I år var makens barnbarn med i Gothia Cup, men tyvärr så förlorade de efter några matcher, så nu är de hemma igen i Täby.

  Att man kan bära sig åt på det viset i en ungdomsturnering är helt oförståeligt. Måste man verkligen ta efter alla dumheter som lite mera vuxna håller på med? Idioter!!!!!

  Kram/Gilla

 2. Det är idrott när den är som bäst!

  Jag har alltid varit ganska idrottsintresserad, har även idrottat själv… men på något sätt har jag helt tappat intresset i och med att allt bara handlar om pengar, doping och att vinna till varje pris. Då blir man glad av det ni varit med om!

  Min son är fotbollsdomare och han har berättat att det inte alltid går så vänskapligt till ens bland de unga.

 3. Precis så skall det vara! Fotboll och all annan sport skall i första hand vara roligt.
  Sv: Nja.. Jag läste det här på Wikipedia:
  Gemet fick sin nuvarande form för över hundra år sedan, men har aldrig varit patenterad. Ett gem av modern form averterades i New York i 1894.[1] Norrmannen Johan Vaaler utpekas ofta som dess skapare, vilket är felaktigt, då Vaalers patent från 1899 inte har den dubbla oval som det redan existerande gemet hade och fortfarande har. Den sju meter höga statyn som i 1989 restes i Norge till ära av Vaaler i form av ett gem är inte det som beskrivs i hans patent.

 4. Tack!!!
  Vi har världens härligaste supportrar och fotbollstjejer!
  Ett brons är inte fy skam!
  Men vi kommer inte från Uppsala utan Upplands Väsby. ; )

 5. Och Emmas fotbollsmormor som också var där .., rördes sååå i hjärtat över vilka underbara tränare och supporters (jag räknar mig själv mer som besökare ..) som stod där och hejade på BSK!

  Det är så det ska vara, förstås.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s