Turister och regn

Turisterna strömmar till Sverige och Stockholm. Rekord spås!  Jag gillar vår vackra huvudstad, så det är inte så konstigt!  Härligt! Jag ser att Göteborg också har massor av turister och det är kul när människor  kommer och att dom vill komma. Har vi tur kommer dom dessutom tillbaka!

Vi har i Sverige så mycket att visa upp och vara stolta över, det är dubbelt kul när andra också upptäcker det!

Vi har en medspelare, kanske motspelare, som kan fördärva alltihop!

Makthavaren över vädret!

Just nu håller Sverige på att kantra med regn, regn och mera regn! Hela ostsidan verkar snart simma under vatten och mer ska komma! Värmen har dessutom svikit!

Om jag vistades ett par dagar i den svenska sommarens sämsta väder, undrar jag om jag ville komma tillbaka eller rekommendera andra att åka hit!

Annonser

4 thoughts on “Turister och regn

 1. Minns talet om Blöteborg för några år sedan… Var det under ett Friidrotts-VM eller liknande? Så klart ingen bra reklam!

  Men, nu regnar det så klart även i Tyskland, Holland, Norge och alla andra länderna också ibland, vilket turisterna säkert vet om. Sedan finns det mycket att göra även under regniga dagar!

  Det finns gott om turister som föredrar annat än heta stränder i 35 graders hetta! De sistnämnda skulle kanske ändå inte välja Sverige.

  Sverige är fantastiskt, även när det regnar. 🙂

 2. Även här, där jag knappt trodde längre att det skulle regna har det vräkt ner hela gårdagskvällen och natten. Håller med.. Det är synd om det Svenska vädret ska förstöra turistlivet. Förhoppningsvis blir det bättre snart igen..

  Sv. Låter lite läskigt med sår och må dåligt..
  Vad är det för artikel du läst?

  Kramisar

 3. Jag tror inte att man åker till Sverige med speciell förväntan på vädret så det kanske trots allt inte gör like mycket som om man skulle ha skräpväder vid medelhavet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s