Festen som kom av sig

Tänk, en segelbåt, sol, en klarblå himmel och ön Martinique i sikte, en dröm!

En svensk hade just dom förutsättningarna, men han hade en last ombord, som inte var helt OK! 1.4 ton kokain. Den franska tullen fick vittring på knarket, gick ombord och hittade alltihop.  Tog kokainet, som är värt 800 miljoner  och som skulle till unga i Europa!

underbart med inställda fester, om det sker så här.

Killen som nu sitter frihetsberövad skall helst dömas även för mordförsök. Det handlar inte bara om pengar utan även om människors hälsa,  ja liv och död.

Han får säkert festa vidare i ett fängelse under mycket lång tid! Hur festligt det nu är i ett fängelse.

Bra jobbat franska tullen!

Annonser

21 thoughts on “Festen som kom av sig

 1. Nog var det bra av tullen, nu kan han sitta och undra vad han verkligen har gett sig in på.. Och det blir en lång fundering *bra* Kram

 2. ”Killen” var 54 år. När en man i den åldern anträffas i en lyxbåt i farvatten som verklighetens folk bara kan drömma om, ger åminstone mig besked om att brott och oegentligheter lär ha pågått ett bra tag. Om han med en lagliga medel kunnat positionera sig till den där breddgraden och i det sammanhanget, varför skulle han då plötsligt börja syssla med grov kriminalitet? Det verkar som om oturen till slut hann ikapp honom. – Tyvärr innebär det nog inte att några fester kommer att inställas… Det finns alltid folk till att ”ta upp stafettpinnen”…

 3. Mycket bra ! Är det någon som sett Skåningens höns? Dom är på väg från Hebbe och har synts äta korv i Kumla. Håll utkik kanske springer dom åt Göteborgshållet ack ack ack !!! Gapskrattar. Kram.

 4. Jädra moralpanik. Vadå mordförsök?? Människor bestämmer själva om de vill bruka kokain och så vitt jag vet brukar det vara en trevlig upplevelse för de flesta. Du borde testa.

 5. Ja för den oerhörda summan så kunde det blivit många människoliv till spillo.
  Ett långt och kännbart straff är bara att hoppas på,
  Kramiz!

 6. Man önskar att man kunde trolla bort allt vad knark är bara sådär genom att knäppa med fingrarna. Ett jävla skit är vad det är. Bra när tullen gör stora beslag. Då försvann det en del i allafall och som sagt, den festen blev inställd iallafall : )

 7. Helt otroliga mängder och pengar! Nu åkte han fast, men hur många andra är det inte som slipper igenom… Vi har förlorat kampen mot knarket, så illa är det!

  Jag känner bara en stor uppgivenhet och sorg när jag tänker på allt kring detta. 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s