Den mänskliga hjärnan……….

………upphör aldrig att förvåna. Den är snillrikt utrustad och används ibland på dom mest idiotiska sätt!

På  operation i Akademiska sjukhuset i Uppsala har det upptäckts oförklarliga hål i sterila förpackningar upptäckts –  igen!

Någon eller några sticker troligtvis hål i förpackningarna och välkomnar alltså diverse bakterier att förorena operationsmaterial. Säkerheten sägs vara hög, så det är ingen ”fara på taket”, men vetskapen om att folk är så sjukt idiotiska att dom vill sätta människors liv på spel gör att man går – i taket!

Hoppas vederbörande åker fast – för mordförsök eller en lång intagning på psyket!

Annonser

15 thoughts on “Den mänskliga hjärnan……….

  1. Men herregud. Vem är det som tycker sånt är så kul. Livsfarligt kan det ju vara! Det finns idioter inom varje yrkesgrupp. För jag antar att personen som gör något sånt måste jobba där eftersom säkerheten är så hög?

    Kramisar

  2. Helt otroligt så sjuka människor det finns. Det är bara att hoppas att dom behöver vård och själva drappas av det osterila instrumenten och blir ännu mer sjuka – om dom nu kan bli det – gränsen kanske redan är nådd för dom.
    Ha en fin dag. Kramar!

  3. Förstår inte varför någon skall hålla på att förstöra sterila förpackningar med att göra hål i dem. Kan undra vad de tänker med eller om de ens tänker överhuvudtaget. Kram

  4. Kan inte fatta hur man kan göra så. Men tyvärr finns det ju knasbollar som gör så. Man kan ju hoppas att de blir sjuka själva och behöver vård samt blir vårdade med dessa osterila saker. Men det skulle inte förvåna mig om de som gör så tillhör den där lilla skaran folk som aldrig kan bli sjuka. (För det finns sådana människor.) Kanske är det därför de gör så. De kan ju inte ha något medlidande med sjuka människor. Måtte de inte få syssla med vård.
    Ha en bra kväll..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s