Håkan Hellström….

…….har något som jag inte kan se. Var han än är, får han lysande recensioner. Jag försöker verkligen förstå hans storhet, men det enda jag hör är gap och skrän från en man i sjömanskostym som skuttar fram och tillbaka över scengolvet!

Det har gått så långt att jag ibland försöker diskutera med min omgivning . Hör och häpna, dom håller med mig!

Det är väl inte så att journalisterna är mutade? Kanske bara en fjortisgrej!?

Annonser

19 thoughts on “Håkan Hellström….

 1. Han gillar jag inte heller. Stevie skickade ett meil i sommras att han skulle åka runt i Skåne o att han ville göra en julheader till mej. Sen har jag inte hört något. Kram

 2. Höll på att skriva ”Vem är det? tills jag kom på att jag nog har hört namnet. Men har ingen aning om hur han låter eller vad han gjort… tror inte att jag bryr mig om att kolla heller. Litar på ditt omdöme där. 🙂

 3. Jag tycker han har gjort en hel del bra låtar men det är långt ifrån allt som är bra…kanske det lever en liten fjortis i mig…

  svar
  Veiken, hur hittade du till Erikas kök på Facebook? Detta är nytt för mig så jag lär mig under tiden. Tipsa gärna andra…=)
  KRAM!

 4. Det är nog som rödvin, något man vänjer sig vid-. Gäller bara att fortsätta lyssna. Snorpan t ex gillar inte heller HH så ålöder har det inte mycket med att göra.
  Hellre Hellström dock än Kent!

 5. Jag tycker inte heller att han är något att lyssna på. Det enda jag kan komma på är att hans låtar är ganska lättspelade, även för den som är ovan. Är det kanske det som kallas stor het?….

 6. Killen kan verkligen inte sjunga. Det är min åsikt, men jag har som du försökt att diskutera honom med olika människor. Kom fram till en grej och det är att det är texterna som ska vara grejen i hans storhet.

 7. Jag förstår inte heller vad det är för speciellt med honom.
  Alla hans fans kanske själva har blivit refuserade vid något sångprov… fast i så fall borde jag också gilla honom…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s