Bloggträff i Örebro…

Vi slog två flugor i en smäll. Både träff med släkten i Köping och träff med bloggisar i Örebro. Tänk att få göra alltihop på en enda helg. Kan det bli bättre?

Vi hade noll koll på avstånd i den här stan, så vi kom i MYCKET god tid. Svampen reste sig högt upp mot skyn.

Oj, det kanske är någon bloggare som redan har kommit! Konstigt ett stödhjul på framhjulet, men det finns ju alla sorters folk!

Så ser dom alltså ut mina bloggkompisar! Tyvärr hade några blivit sjuka och lämnat återbud. Det blev lite som 10 små negerpojkar! Dom som kom ser mycket trevliga ut! Från vänster: Ingela, Jag,  Sita, Ellinor, Annelie och Margit, som tyvärr var tvungen att åka hem lite tidigare.

Vi åkte upp i Svampen och utsikten från 52 meter är suverän trots lite gråväder.

Jaha, så här ser delar av Örebro ut från luften.

NU var det dags för fika innan vi skulle få en guidning i Aqua Nova.

Vi fick veta att Svampen är en vattenreservoir för örebroarna och den rymmer 9 miljoner liter vatten och det förbrukas 4 svampen/dag i Örebro!

Det är spännande med vatten. Hur det renas och dess egenskaper.  Man lär så länge man lever! Mycket intressant!

Vi såg också en film från sent 50-tal hur Svampen byggdes och det var inget bygge med legobitar precis.

Bowling stod också på schemat! Det är så himla kul, men skickligheten saknades. Ibland hade någon tur och alla käglorna ramlade – strike, lyckan blev fullständig.

Inte särskilt väluppfostrad precis. Visar baken åt fotografen!

Vi åt en jättegod buffé efter motionspasset och dessa var mina kompisar den här dagen. Tyvärr fick en bloggare utgå strax innan vi gick in i  bowlinghallen. 

Vi hade en toppendag!

Finns det bara trevliga bloggare?

Annonser

31 thoughts on “Bloggträff i Örebro…

 1. Ja oj vad trevligt vi hade! det var riktigt skoj att träffa allihop och jag hoppas verkligen att det blir fler gånger. Humöret är bättre idag men ilskan består men det beror mest på att jag är av den sorten att jag tycker att man ska stå för sina misstag och inte låtsas som ingenting har hänt och sen låta andra stå för den skada som är skedd. Sånt avskyr jag och jag drar mig inte för att säga vad jag tycker även om jag gör mig obekväm.

 2. Jag har inte varit i Örebro, sen jag bodde i Arboga på sent 19940- och tidigt 1950-tal. Det vore skoj att få se hur stan ser ut nu, men vi har tyvärr inte vägarna förbi längre.

  Du/ni är flitiga med att träffa cybervänner. Trevligt värre!

  Kram/Gilla

 3. Klart att bloggare är trevliga!! har ännu inte träffat någon som inte varit det! Fast vännerna är ju utvalda så att säga…det är ju dem som vi trivs med som vi bloggar med…Kramiz!!!

 4. Ni ser ut att ha haft trevligt.Vem utgick?Sara det är en fin tjej.Som har fått kämpa mycket.Hon har inte åkt på någon räkmacka precis.Vet inte om jag har sagt det ,men hon bodde hos oss den sista terminen.Kram!

 5. Hejsan,,ja det går så sakteligt framåt,men det får ta den tid det tar,,det blir ju bara helgerna som blir byggtid..
  Ser att alla var nöjda och glada efter bloggträffen,trots att ni blev så få..Haé Bäst Kram.

 6. Hej ! Vi har varit på köprunda i Nyköping i helgen så därför lågt bloggande. Lilly köpte kläder och jag köpte en bärbar Mini PC som jag installerat program i.

 7. trevligt ni hade. så synd att vi inte kunde vara med. men det gick inte para ihop det. visst är det bara trevliga bloggare. jag känner inga andra. kram på dig biggan

 8. Ett tag där trodde jag att Silvia börjat blogga, de var också i Örebro och jag tänkte att du kanske skulel träffa henne 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s