Nu exporterar vi…..

…….trafiksäkerhet till andra länder. Sverige är ett av dom mest trafiksäkra länderna i världen och nu vänds blickarna upp mot den kalla nord och man vill köpa tjänster av oss. Lönsamt är det också och tänk att  få ta  del av att människoliv kan räddas runt om i världen.

Det gäller för förarna att ta sitt ansvar också. Det hjälper inte med all säkerhet i världen om man struntar i att vara nykter, drogfri och någorlunda utsövd när man sitter bakom ratten för då sker olyckorna i alla fall!

11 reaktioner till “Nu exporterar vi…..

  1. God morgon. Här ligger dimman kvar än. Min mage har skött sej bra hittills. Ska ju på marknaden imorgon. Ska träffa en bloggkompis där oxå. Kramar

  2. Ja tänk om alla bilförare kunde ta sina ansvar också. Då kunde olyckorna minska ännu mer.
    Solen försöker här med,och jag tror banne mig att den kommer lyckas,*ler*
    Ha det gott vännen,
    Kramiz!

  3. Jag har upptäckt skillnaden i trafiksäkerhet, när jag varit utomlands. Det är många länder som borde ta efter Sverige på den punkten. Speciellt öststatsländer som jag har besökt ganska nyligen och skall åka tillbaka till. Där är nog trafiksäkerhet ett ganska okänt begrepp. Men det var en jätte bra export ide tycker jag…

  4. Här skulle många liv kunnat räddas bara genom att folk kunde lära sig använda bilbälten, inte låta barn sitta i framsätet utan bälte, använda bilstolar till barn, babyskydd till barn…det använder iofs ganska många MEN bara för att bära barnet i. Sen slängs dom bara in i bilen men spänns inte fast. Sluta åka mamma, pappa, två barn på moppe, använda hjälm, sluta köra mot rött, använda blinkers och inte tutan i tid och otid, inte ligga på mittlinjen utan hålla sig i ”sin” fil…Listan kan göras lång för här kan folk fan inte köra bil.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s