118 118 och Chilehiss

Reklamen i TV är stundtals massiv för upplysningen hos Eniros 118 118  där man ska tydligen kunna få reda på allt och mer därtill. Det är inte gratis om någon trodde det!

Upp till 27 kr/ minut kostar det och andra upplysningscentaler är inte sämre på att ta betalt! Någon har en avgift på 33 kronor!

Jag kan föreställa mig att telefonisten drar ut lite på samtalen och då blir det lite extra klirr i kassan. Jag undrar om dom har provision på vad dom drar in.

Gruvarbetarena i Chile behöver i nuläget inte tänka på annat än att komma upp till jordytan. Jag har sett hissen, som ska ta upp dom en och en, på bild!

Jag får klaustrofobi bara av att titta på den, men vill man upp till nära och kära finns inget annat val än att stiga in i den supertrånga buren.

Titta HÄR

10 reaktioner till “118 118 och Chilehiss

  1. Morron Veiken ! Jo nog drar vissa ut på tiden alltid. Låtsas inte höra vad man sa osv. Nä det var bättre förr med den klassiska ”Nummerupplysningen” nu har det ju blivit ett medialt uppslagsverk med ekonomiskt tjänande syfte. Tyvärr !! Kram !!

  2. Det har jag väl tänkt hela tiden, när Eniro annonserar för sina tjänster på TV. Det måste ju vara jättedyrt. Ska jag ta reda på någons telefonnummer, går jag in på Hitta.se. Det kostar ju ingenting, när man har Internet.

    Jag brukar inte ha klaustrofobi, men där i Chile hade gränsen gått för mig också. Stackars människor!

    Svar: Roligt att du också gillar Mallis. Jag har ju varit med om träffar på RG också. En som jag och Ingemar ordnade och en miniträff med dig. Bloggträffen med Margit och Lasse var också succé!

    Kram/Gilla

  3. Hej har kikat in hos dig och sett att du varit på en resa till Rhodos, ser verkligen härligt ut. Jag har själv bara varit på Kreta ett antal gånger. Ja usch ja vilken hiss, jag tycker ibland att hissar i vanliga hyreshus kan vara lite läskiga. Kram och hälsa maken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s