Vilken lycka….

….om det stämmer att räddningen är nära för de 33 chilenska gruvarbetare som sitter instängda 700 meter under marken. Det första jag läste var att dom skulle kunna räddas vid jul och nu tror man att dom instängda kan se dagsljus redan nästa vecka.

Två månader i mörker därnere och famlj, släkt och vänner som kastas mellan hopp och förtvivlan uppe på marken. Jag håller tummarna för att det blir ett riktigt lyckligt slut på det här nästa vecka!

20 reaktioner till “Vilken lycka….

 1. Å hoppas för deras skull och familjernas att dom kommer ut redan nästa vecka nu. Dom har varit fast därnere alldeles för länge redan..

  Kramisar

 2. Det är ju för väl, att man har lyckats att få upp farten till att man kan rädda dem ur gruvan. Det måste vara hemskt att sitta där. Men det verkar ju inte vara nån av dom, som lider av klaustrofobi i alla fall, som tur är.

  Kram/Gilla

 3. Får verkligen hoppas aatt dom får hjälp nu. Fy sjutton att hamna som dom har gjort nere under gjorden. Snacka om att bli levande begravda.
  Kramar!

 4. Jojomensann. Jag har haft tur i mitt bloggande. Först vann jag ju hos dej, den fina berlocken, sen var det ljuskopparna hos Kaffehörnan och sist boken om katten Dewey hos Frogprincess.

  Jag bara tackar och bugar och bockar och tar emot alla priser jag kan få. Det är så himla kul

  Kram/Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s