Skyll på generna!

Tack för den här forskningen!

18 nya fetmagener har hittats och nu är det 32 stycken som påverkar vår vikt. Det skiljer ungefär 8 kg mellan  den som har flest och den som har minst antal av dom här små otäckingarna. Hmmm… jag undrar hur många fetmagener jag bär på.

Jag skulle kanske varit 8 kg lättare om jag hade haft minimum av den uppsättningen.

Min uppfattning har alltid varit att det är maten som gjort mig överviktig och inget annat! Nu har man dessutom en massa gener att slåss emot!.

Den goda maten åt vi i en restaurang på Rhodos. Ett lite varmare ställe än här uppe i den kalla nord, men den globala uppvärmningen kommer troligen att föra med sig sjukdomar här uppe, som bara har funnits i ”varmaländerna” tidigare. Insekter och annat som sprider virus och bakterier kommer att knacka på vår dörr, med sjukdomar som följd. Jag hoppas att vi kan hejda uppvärmningen och därmed en del av dom katastrofer, liknande dom somvi har haft runt om i världen dom senaste åren.

Det är inte lätt att vara människa!

9 reaktioner till “Skyll på generna!

  1. Så kallt som det var inatt kan inte bero på generna. Imorse gick jag utanför dörren och vurpade, guuud vad kallt det var att landa i det frostiga gräset. Hur mycket jag än intalar generna att dom ska hålla vikten så landade jag ju mjukt … hehehe 🙂

  2. Ja det där ser väldigt gott ut och är inget man behöver vara rädd för. ”Generna” mår väldigt bra av sådant 🙂

    Vikt kan vi påverka, men klimatet är inget som vi behöver bry oss om. Jorden har snurrat och bytt klimat massor med gånger utan att vi körde bil för mycket.
    Dessutom, varmt eller kallt, en sådan tallrik, gör allt njutbart.

  3. Detta var inte bra för nu kan man skylla på generna. Håller själv på att gå ner 10 kg. Har klarat 4 hittills. Den största fördelen är att en av magarna är borta så jag kan böja mig framåt utan motstånd.
    Maten på bilden är alltså inget för mig och kommer aldrig att vara det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s