Pengar, pengar, pengar!

Vad ska jag bli när jag blir stor?

  • Fotbollsexpert på Viasat och andra kanaler kanske? Lönen är OK och pengarna samlas på banken. Hur svårt kan det vara att se en massa gubbar springa efter en boll och uttala sig om vad dom redan har gjort? Alla kan ju se med egna ögon. En sak är om experterna kan tala om vad spelarna kommer att göra! Alldeles för enkelt. Jag är överkvalificerad
  • Fotbollspelare i Norge utgår. Visserligen bra betalt, men när man sysslar med damfotboll får man nästan betala en del själv!
  • Norsk fiskeminister verkar lovande. Tredubbla sin förmögenhet och ha 28 miljoner i kassakistan. Hmmm….undrar hur det jobbet är. Visserligen upptaget, men värt ett försök. Först måste jag flytta till Norge och delta ett antal år i det politiska livet och valjobba. Jag lägger ner det eftersom det tar alldeles för lång tid!
  • Miljardär i Norge då? Låter som det är något för mig! Tänk sex miljardärer på andra sidan kölen har inga inkomster, bara utgifter och man måste ju leva även som miljardär. Det går ju inte att bara leva på sparade slantar om inga pengar rullar in!

Suck, jag får nog vara den jag är och banne mig om jag inte är lika glad för det! Jag kan njuta av varje dag utan att jaga en massa pengar!

11 reaktioner till “Pengar, pengar, pengar!

  1. Hahaha …. vad lustigt. Jag och mina väninnor pratade om att ha så mycket pengar så man inte behövde jobba …. Jepp – det sista – miljadär tror jag skulle passa som handen i handsken!!! Ha en riktigt bra dag!!!

  2. Jag bara skrattar, för jag läste att den där fotbollsexperten heter Fjörtoft. Att vara fjörig på skånska betyder att man är larvig eller dum i huvudet. Hur kan det bå ihop?

    Kram/Gilla

  3. JAg problemet med för mycket pengar har man aldrig upplevt…. och lär väl aldrig få uppleva heller. 😀 om man mot formodan får nån krona över så går bilen sönder….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s