Lite restips

Jag tänkte dela med mig av lite tips inför resan!

 • Om oturen är framme och resväskan kommer bort och alla lappar med namn och adress har försvunnit är det svårt att få tillbaka sitt bagage! Tips: Lägg ett A4 ark med ditt namn och adress överst i väskan och man kan mycket lättare hitta dig och ge den tillbaka.
 • 

 • Du kan bli rånad eller tappa bort dina biljetter, pass och andra papper som du kan behöva! Tips: Skanna in det du absolut inte vill bli av med + ev. spärrnummer. Mejla det sedan till dig själv och du kan nå alla uppgifter var du än är i världen!

 

 • Om du ska resa utomlands till ett land  där bärare tar hand om ditt bagage på flygplatsen och/eller hotellet och du inte har hunnit skaffa dig små valörer i landets valuta.Tips: Växla till dig endollarsedlar i USA valuta  redan i Sverge och du har dricks för den första dagen innan du har fått småpengar.

Du har säkert egna bra tips så att resan underlättas! Skriv dom gärna i kommentarsrutan och jag lägger in alla tips i Restipsfliken på bloggen!

Snart går dom in för landning! Hoppas alla resväskor är med!

En minut kvar, planet tar mark och semestern kan börja!

18 thoughts on “Lite restips

 1. Bra tips!

  Adressen i väskan har vi redan, men det andra tipset har jag aldrig tänkt på. Jag har redan scannat både pass och annat, men inte skickat det till min mejl. Bravo!

  Svar: Det var inte en laptop jag hade förut, utan en stor dator, med ”torn”. Det tog så stor plats att det verkligen kan kallas för åbäke. Den var långsam och lät som jag vet inte vad. Så jag älskade den inte längre. Men när jag köpte den……..

  Kram/Gilla

 2. Bra tips! Funderar på om jag gör något speciellt men, nej…jag lämnar ju kvar en del i Side t.ex då slipper jag att dra saker fram o tillbaka. Fast det är ju bara aktuellt till platser som man återvänder till. Kramiz

 3. Bra restips! har hitills aldrig tappat bort mitt bagage, peppar peppar men min son och svärdotter blev av med sitt när de skulle till Mallis men som tur var fick de tillbaks väskorna efter ett par dagar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s