Hej Sverige!

Jag passade på att resa, när jag ändå hade bloggpaus. Eller var det kanske så att jag hade bloggpaus för att jag skulle resa?

Jag har glömt vilket, men att jag flög långt, det minns jag!

Vi åkte från Göteborg via Frankfurt till…

Kapstaden!

Vi var sexton stycken som åkte ut på äventyr och gjorde en resa som ingen tidigare gjort. Inte i den tappningen i alla fall!

Nu kan jag alltså lägga till titeln pionjär på mitt CV! Inte dåligt va?

Vi fortsatte upp mot Kalahariöknen där Sydafrika, Namibia och Botswana möts! Övernattade på lodger och levde vildmarksliv i största allmänhet!

Den här Overlandstrucken tog oss 250 mil runt i Sydafrika och ni kommer att få se bilder från hela resan och allt fantastiskt vi har varit med om!

18 reaktioner till “Hej Sverige!

 1. Välkomna hem!

  Det var som katten en sån resa ni har gjort. Den måste ha varit spännande. Bilder önskas och en beskrivning tack, så fort du bara kan och hinner.

  Kram/Gilla

 2. Då vet jag att ni gjort en intressant resa! Min syster och svåger gjorde en liknande tur för ett par år sedan och var mycket nöjda.

  Själv drar jag snart till Egypten. Äventyrligt nog med mina mått mätt 😉

  Kram och välkommen hem!

 3. Ja du är en ren Globetrotter du. Du är nästan som mina radiovågor från amatörradion som färdas jorden runt. Häromdagen var det Indonesien och Oman. Kram !

 4. Åh vad härligt det låter! Du lever verkligen LIVET precis som jag skulle önska. Vill se så mycket av världen som det går – men pengarna fattas oftast.

  Ser fram emot alla dina fina bilder!! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s