Vi testade fiskpinnar för GP

Ni kanske minns att jag blev uttagen till Göteborgs-Postens konsumentpanel i våras?! Allt mellan himmel och jord ska testas och det är hur kul som helst. Det konstiga är att vi i panelen ofta är ganska överens om vad som är bäst och sämst.

Senast var det fiskpinnar som skulle avsmakas. Inte min favorit precis, men jag tog mig an uppgiften med största allvar. Det luktar olja och fritering om nästan alla, men den sämsta var ruggig och jag hoppas att alla barn och vuxna slipper smaka på den.

 

Bilden är tagen av Emil Nordin och lånad från GP och testartikeln.

Klicka på bilden och du kommer direkt till testet.

Brukar du äta fiskpinnar?

Annonser

17 thoughts on “Vi testade fiskpinnar för GP

 1. Usch för fiskpinnar! Gillar det inte alls. kanske för att jag inte är så förtjust i tjock panering för det är det det är. Panering för fisk finns det ingen i. Lurendrejeri är vad det är för dyrt är det och det man betalar för är panering.
  Alex vägrar äta det, dom få gånger han fått det måste man ta bort paneringen så han får bara fisken annars ska han inte ha 😉
  Så vi kör ren fisk och panerar själva.
  Kul att du är med på sånt! Är det ofta ni får göra tester?
  Hoppas ni nångång får testa något riktigt gourmetaktigt 😀
  Kram!

 2. Morn! Jag äter mycket sällan fiskpinnar.Tycker att de smakar och luktar olja..Vi skulle ju bara fönstershoppa,men det blev lite ändå!Ha en bra lördag! Kram!

 3. Jodå, det händer! Fast idag ska jag ha fiskpudding gjord på risgrynsgröt!! Det är gott! Pst…I år planteras ett träd för varje sms-röst till Rimstugan!!!Kramiz!

 4. GGod morgon,,nej fiskpinnar finns inte på min meny,,gillar inte att det är så förbaskat med panering på dom.
  Ja nu kör vi igång julförberedelserna här i Vreta.Haé Kram.

 5. Jag gillar inte alls fiskpinnar men jag har faktiskt läst ett annat test om just den produkten. Lustigt nog fick Eldorado mycket bra där och Findus sågades… Intressant hur man upplever saker så olika!

  Kram

 6. Vad kul att få testa..

  Vi äter oftast sprödbakat torsk eller crispies istället för fiskpinnar.. Men visst händer det väl att man får i sig en fiskpinne eller två ibland 😉

  Kramisar

 7. Nej, fiskpinnar säger jag kategoriskt NEJ till. Jag gillar inte panerad mat över huvud taget och så gillar jag inte mat som far land och rike runt,… Fy för den hanteringen. Ingen fisk är det i dem heller…

  Fiskpinnar är en äckelfälla för barnfamiljerna!

  Hoppas att du har en bra dag.
  Kram

 8. Stackars dom som måste äta fiskpinnar. Bert köpte för ett tag sen, men jag vägrar att äta såna flera gånger. Det är ju han som lagar mat och han gör det mycket bättre med färsk eller djupfryst fisk.

  Kram/Gilla

 9. Jag hade många att besvara, så jag såg inte att du hade skrivit att du röstade på mej. Tack för det. Såg du att det går att rösta flera gånger, men bara en gång om dan.

  Kram/Gilla

 10. De flesta gånger jag äter fiskinnar är på jobbet i skolmatsalen! Köper sällan hem det själv, gör egna fiskbiffar istället! =)
  Ha en skön kväll!
  Kram Elenor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s