Kom alla katter….

……nu är jag förberedd!

Det är ingen idé att ni pinkar här! Jag har lytt alla råd och lagt ut: Kaffesump, citronsaft och vinäger (hade ingen ättika hemma)

Nu luktar det kattpink, citron, kaffe och ättika i min carport!

Vem vill komma hit och kolla?

Nu alla katter får ni gå till någon annan carport!

Klokord för dagen: Den som lyder råd är vis!

Får se om det hjälper……..

PS: Jag glömde vitpeppar, ska lägga dit lite imorgon!

21 reaktioner till “Kom alla katter….

 1. Klart att det hjälper ,tror att det hjälper mot alla objudna som vill gå in där…………. Svar:Japp!! Men jag får lov(tror jag)Han har inte sagt något iaf.
  Kram!

 2. Ja, som kattägare är jag fullt förstående att ingen vill ha andras katter springandes och doftmarkera hos sig. Som tur är har vi inga grannar på närmare håll…
  Hoppas att kissarna håller sig borta!

 3. Hahaha! Jag håller tummarna för att det hjälper. Jag vet att det har hjälpt när jag har blandat citronskivor i jord under en terrass en gång i tiden.
  Sv: Jag har ångest för att slänga ut vågen. Löjligt, men jag inbillar mig att jag går upp 100 kilo om jag inte har den, antagligen hade jag istället börjat må bra med min vikt.

 4. Jag tror det finns ett speciellt spray att köpa också… Kan kanske vara värt att testa. Många dofter försvinner nämligen för snabbt. Bäst brukar citrusskal vara.

  Kram

 5. Nej Nej Veiken !!! Du ska ta det som Veterinärerna brukar tipsa om (Jag har testat) och katten som var där jag bodde formligen supersprang därifrån. Du ska köpa hjorthornsolja och droppa runt där katten brukar vara det luktar vedervärdigt men du ska se på f*n att katten får brått. Ha en fin kväll nu !

 6. Låter inte som någon vidare blandning…

  Här har jag problemet att vår katt pinkar på en av badrumsmattorna med ojämna mellanrum. Imorse la jag den påpinkade mattan över honom innan den åkte i tvättkorgeb Får se om det hjälper…

  Suck…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s