Oj,oj…

….måste ringa dottern.

Här sitter jag i lugn och ro med kaffemuggen i högsta hugg och slötittar lite på vad morgonens tidningar har att berätta. Kaffet hamnar nästan i vrångstrupen när jag läser att det är en storbrand  vid E45, mellan Surte och Göteborg.  Vägen lär vara avstängd mer eller mindre hela dagen åt båda hållen.

Dottern åker den vägen varje dag till sitt jobb och att hamna där………

Har nu pratat med henne och just idag ska hon inte åt det hållet, utan på ett möte i Borås.

Ibland undrar man om det finns någon däruppe som styr!

Jag är tacksam att hon slipper, men tråkigt för alla andra som måste åka den vägen!

15 reaktioner till “Oj,oj…

 1. HAHA angående presenten så kom en kompis och sa att hon hade rensat sina te muggar och undrade om jag ville ha dem. Jag sa självklart JA eftersom jag har en liten muggfixering men sa att jag ville ha dem i paket på julafton i stället 🙂 Så därför vet jag vad jag får, utöver det får jag nog ingenting, är bara jag och pojkarna på jul och de är ännu lite små för att få för sig att köpa julklappar.

 2. Usch så hemskt med den branden. Men det är ju tur att ingen blev skadad ändå. Tur också i allt var ju att din dotter inte skulle den vägen just idag.

  Kram/Gilla

 3. Vilken tur att hon var på väg hitåt då.. Fya, det var som när estoniakatastrofen var.. Min moster spelade på den båten och jag var skärrad nästan hela dagen tills jag fick reda på att hon inte spelade just på den båtturen. Kram

 4. De pratar om att branden är anlagd. Och dessutom, han som äger huset vräkte förre däckgubben som hyrde där och startade sedan själv en däckfirma där kunder redan blivit etablerade. Många sätt är ju möjlliga att försörja sig på … Ha en bra kväll. 45:an öppnas igen vid 18-tiden.

 5. Jaa…

  Tänk om man någon gång skulle få ett varnande tele samtal från en mor som bryr sig……………….. 🙂

  Puss mor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s