Tillåt mig le

Nu ska Västtrafik bygga nya pendelparkeringar, längre tåg och billigare enkelbiljetter och hoppas att vi ska åka mer kollektivt. Är det inte bättre att se till att dom tåg som finns kommer och går som dom ska?

När det är fixat är det dags att gå vidare!

Beslut kommer idag!

Halkan i den här stan består och idag är det jag som köper broddar till mina skor. Jag tänker inte sitta fånge i mitt hus för att det är glashalt.

Töntvarning  Tantvarning? Jag vet, men hellre det än att sitta på någon akut med brutet ben!

12 reaktioner till “Tillåt mig le

 1. Inte tantvarning.. Ett moget beslut! Vi har broddar vi med. Än så länge har jag inte behövt använda dom då det hållt sig på minusgradssidan sedan första snön föll för snart 3 veckor sen. Men den dagen kommer den med då broddarna åker på. Jag säger som du.. hellere hel än trasig på nåt sjukhus..

  Kramisar

 2. Sovmorgon idag.I hjo kom det några flingor bara igår.Men dom lova mer snö i helgen.Enligt Klart.se,lova halva sverige ska snöa från lördagkväll till söndag.ha en skön dag.kram

 3. Tja de borde se över tidtabellerna också, och skicka ut Veolia med sina undermåliga bussar. Fast det är ju bra att det finns parkering om man förväntar sig en anstormning… 😉

 4. Samma sak håller man på med i Helsingborg. Man försöker få folk att inte ta en gata, som går förbi fotbollsarenan Olympia och det planerade storbygget av en kombinerad idrottsanläggning med möjligheter till att kunna anordna konferenser där också. Nu har man gjort så att den breda Stenbocksgatan har fått en körbana i var riktning förutom en körbana enbart för bussar. Man hoppas att folk inte ska ta bilen utan cykla eller åka buss. Det är vansinne. För det kommer inte ens att finnas parkeringsplatser på bekvämt håll heller.

  Aj då! Detta inspirerade mej till en blogg i samma anda. Tack för det, för jag lider av bloggtorka just nu.

  Köp du dubbar utan att skämmas! Det är en bra försäkring i dessa vintertider.

  Kram/Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s