Grattis Norge…

…..till EM– guldet i handboll. Vilka härliga tjejer!

Grattis Sverige till silvret! Det var ingen som trodde att ni skulle komma till semi, men det slutade med final och  med silver! Underbart!

Vilken match, ni bjöd upp till dans, men fick ge er för dom norska tjejerna som var bättre – den här gången! 😉

Tack för en underhållande och spännande match!

14 reaktioner till “Grattis Norge…

 1. Jissess så snabb du var med det här inlägget. Det var ju bara en liten stund sen matchen slutade. Vi ska ju inte vara lessna, för en silvermedalj är inte det sämsta det. Grattis till svenskorna också alltså. 😀

  Kram/Gilla

 2. Grattis også til Sverige med en glimrende turnering. Tror nok Norges bredere stall ble utslagsgivende. Når Sverige måtte bytte nøkkelspillere dro Norge fra. Kanskje skulle man kjørt førstesekseren enda lengre.. (?)

 3. Ja, äppelpaj är inte dumt det. Bert är ju makalös med maten. Den enda julmaten vi har ätit är julbordet på IKEA, som verkligen var bra. Det är ju Leif Mannerström, som står bakom recepten. Billigt var det också. Bara 79 kronor per skalle. Annars är det den hemlagade som gäller.

  Kram/Gilla

 4. Jag är så fixerad vid skidor att jag missade detta. Så dumt! Men oavsett så ”vinner” jag när det är Norge och Sverige som spelar mot varann. Jag hejar på både ock. 🙂

 5. Tjejernas EM-silver är en bragd och det är bara att buga och bocka för detta fantastiska lag som höll oss i spänning framför TV:n under nästan 2 veckor. De har tillsammans med J-landslaget som vann VM-guld i somras satt svensk damhandboll på världskartan och det är ngt som många av oss väntat på i många år. Nu får vi hoppas att herrlandslaget kan fortsätta på den inslagna medaljvägen i januari när de spelar VM på hemma plan. Sverige spelar ju faktiskt alla sina gruppspelsmatcher i Scndinavium! Jag är stolt och glad att tillhöra den stora familj som handbollen är.

  kramar till dig och Lennart

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s