Farsen fortsätter

SJ vet inte hur dom ska vända sig, när inget fungerar pga snö. Nu ska man sätta in extrabussar och bussbolagen gnuggar händerna. Är det lättare med bussar om det blir ett helsikes snöoväder?

Hoppas dom inte lånar en enda buss från Göteborg. Då lär det bli problem. Här finns inte många bussar som skulle gå genom en besiktning helt felfritt!

Det bästa verkar vara att stanna hemma den här julen.

Om man måste åke med något transportmedel – se till att vara garderade med tjocka kläder, extra mat och ficklampa”! Det kan ta lååång tid att komma fram!

Pessimist? Inte jag, men det har inte fungerat så väl den här vintern heller! 😉

14 reaktioner till “Farsen fortsätter

 1. men jag förstår verkligen inte vad problemet ÄR… DET ÄR SNÖ I SVERIGE VARJE VINTER!!! Tågen går i norrland varje vinter. Varför kan inte SJ lära sig att sköta detta???

 2. Ja det gäller nog att överhuvudtaget ha med filtar,tjocka kläder,värmeljus,ficklampor,mat och dryck och herregud vet allt,för att klara en resa helskinnad.Man vet aldrig vad som kan inträffa,
  Nä tacka vet jag den varmare årstiden,
  Kramiz!

 3. Det är detsamma med trafiken här nere i Skåne. Massor av inställda tåg och bussarna går i skytteltrafik.

  Svar: Jag har skrivit av en massa dagböcker av både Calle och hans bror Gustaf. Den senare blev professor i paleontologi på Naturhistoriska Museet i Stockholm. Så har jag en massa renskrivna brev och andra dokument. Tyvärr blir det inte av att jag kommer mej för att göra nåt av det.

  Kram/Gilla

 4. De är bra skönt att leva i glesbyggd!JAg kan bara lite på mig själv för att ta mig dit jag vill…. Inga tåg….. Inga flyg…. Bara en jä…..gammal AUDI men många fel 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s