Igår 7 år……

….i dag Madicken på Junibacken med mormor och morfar. En härlig födelsedagspresent, enligt födelsebarnet själv. Lisebergsteatern är perfekt för sånt här.

Sjuåringen med chokladsås runt munnen, tillsammans med minsta kusinen.

 

Idag var det annat som gällde.

Vi möttes av musik i foajen – pilutta dig! 😉

Iklädd den senaste mössfrisyren och mycket förväntansfull!

Men så börja då!

Det var ruskigt kallt ute, men vi hade haft en fin stund på Lisebergsteatern.

19 reaktioner till “Igår 7 år……

 1. Hejsan,,Nu måste du kika in till mig,där pågår en gissningstävlan,som inte kräver några som helst förkunskaper,bara lite logiskt tänkande,gissa bara antal piggar,,närmast vinner…vadå??kolla får du se..
  Haé Kram.

 2. Vad mysigt och vilken UNDERBAR mössfrisyr. Hahaha.
  Sv: Jag tänder rätt ofta ett ljus för min pappa, mer med glädje än med sorg, då han var sjuk i många år innan han dog. 🙂

 3. Så roligt det måste vara att kunna gå med sina barnbarn på teater. Till och med alla mina barnbarn är ju vuxna och det än så länge (men inte länge till) enda barnbarnsbarnet bor i Stockholm.

  Kram/Gilla

 4. God Kväll,,i dag har det inte kommit ett enda snökorn,till och med så ville solen nästan kika fram.nu är det stjärnklart ute och -17,8 Burr,,,Haé Kram.

 5. Jag är så avundsjuk att ni bor så nära Liseberg! Deras Julmarknad hade inte jag tackat nej till precis! Här i krokarna har vi inga såna bra marknader 😦
  Kul med teater..

  Kramisar

 6. Oj, nu blev jag nästan orolig, trodde du var en snabbis här uppe, vi har ju Junibacken på Djurgården. Köerna till tågen från Centralen är inte att leka med just nu. Det är kaos. Men du befinner dig tryggt i Götet. Passar på att önska dig en God Jul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s