Krokodilvarning.

Mina ben ser ut som krokodilskinn och jag har snart provat det mesta. Allt från, oljor, salvor och annat som ska göra huden mjuk och len. Med tji resultat! 😦 Vilken tur att jag slipper klä av mig när jag går genom tullen. Det är nämligen förbjudet att smuggla krokodilskinn!

Än värre är det i Australien. Där varnas nu för levande krokodiler som kommer fram efter översvämningar i de tropiska delarna. Invånarna i Stora delar av Queensland har varnats efter ovädret som har lett till stora översvämningar där krokodilerna har setts !

Krokodiler är väl inte kannibaler, så jag kanske skulle klara mig om jag mötte en sån!

14 reaktioner till “Krokodilvarning.

 1. Det är nog säkrast att du aktar dej för krokodilerna eller snarare jägarna, som vill åt ditt krokodilskinn. Det blir fina skor av sånt.

  Svar: Visst kan man bära sej grisigt åt ibland. Det kan man ju inte svära sej fri från. Men mitt intresse av grisarna har avtagit med åren. Förr hade jag ännu fler, men när vi flyttade för 10 år sen, så gjorde jag mej av med de flesta. Jag fick grisar i present av ”alla” och de var minsann inte i min smak jämt. Så de bästa har jag kvar.

  Svar: Hoppas att ni får ett riktigt gott slut på det gamla året. Det tar ju snart slut.

  Kram/Gilla

 2. Jag har också krokodilben……Idag har jag pratat med kommunen att snöröjaren de har ska ta långt in vid kanterna.Han lovade att säga till röjaren.Kram!

 3. Du får smörja på ordenligt och plasta in benen i glad Pack, haha Då blir benen glada o nöjda.
  Önskar dig en god fortsättning…
  Kramar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s