Jäklar vilken kväll….

Vi var tio stycken ur GP:s konsumentpanel, som åkt upp till Delsjöterrängen för att testa och tycka om årets fyrverkerier. Det var svinkallt, svart och massor av snö som lyste upp redan innan fyrverkerierna steg mot skyn. Med kalla fingrar skrev vi i våra testprotokoll.

Jag älskar fyrverkerier och hann faktiskt njuta emellan uppskjutningarna. Det kom några bilar och folk steg ur för att åka skidor. Dom måste trott att det var ett gäng galningar som stod därute i ingenstans och tittade på allt det vackra!

Pausen mellan de dyrare paketen och de billigare utnyttjades till max. Lite varm glögg, pepparkakor och skumtomtar gjorde att vi kunde hålla värmen- NÄSTAN!

Litet axplock från min kamera:

……….

…………..

……………………..

……………….

………………..

Samtliga bilder är tagna med min kamera av Gubben. Jag hade ju jobb att göra! 🙂

22 reaktioner till “Jäklar vilken kväll….

 1. vad vackert, visste inte att de fanns testpaneler även för fyrverkerier, annars är det ett gissel på nyår med allt skjutande, vi har två vovvar som är rädda och den ena är superrädd
  ha det gott – kramar

 2. Så fina bilder det blev av fyrverkerierna. Du måste ha en bra kamera. Jag har tagit bilder av fyrverkerier tidigare och inte fått så fina resultat. Det måste vara rätt jobbigt att vara med i en sån panel och behöva arbeta på köpet. 🙂

  Svar: Den bilden på Noack är absolut den bästa som är tagen av honom. Bara se på de jättestora tassarna. Dom är inte stort större idag, när han är fullvuxen, 4 år i januari.

  Tacka Levengood för de härliga ungarnas repliker.

  Kram/Gilla

 3. WOW!!! Vilka stjärnsmällar!!Håller med dej att nu får det vara nog med snö!!! tack för de varma kramarna.Skickar en hel säck med varma kramar till er!

 4. Oj så ni tjuvstartade fyrverkerierna ha ha. Ja vi har tänkt att skjuta lite i nyår men nu får vi allt först se till att bli friska allihop till dess.

 5. Åhå häftigt att få vara med i en sådan test patrull 🙂

  Angående benen, locobase eller ännu bättre (och dyrare) Locobase repair! Det funkar i på våra torra och nariga hud här uppe.

 6. Vilka bra bilder det blev! =)
  En kompis ringde idag och undrade om jag hade nyårsplaner, men eftersom att jag inte hade det så undrade hon om jag ville vara med dem, så det var ju kul! =)
  Ha en fin kväll!
  Kram Elenor

 7. Så pampigt med fyrverkerier, men som hundägare kan det vara lite knepigt. Som tur är så är inte Peppe rädd för smällarna,bara lite fundersam.
  Kram vännen!

 8. Väldigt fint med vackert fyrverkeri! Letade igår efter sådan bilder i mitt arkiv men där fanns mest helsvarta…hehehe…Det var så mycket krutrök i fjol så det gick bara inte att få några bra bilder. kramiz

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s