Parasiter…..

Dom hårt prövade Östersundsborna blir tvungna att koka vattnet i en månad till. Man tror inte att det är sant att man i Sverige har förorenat vatten. I U-länderna måsta folka läras att vattnet måste kokas för att man inte ska bli sjuk.

Det är dags att ta av snöförråden däruppe och smälta till vattten. Det måste bli mycket renare än att ”chansa” på kranvattnet. Döda parasiter är visserligen inte farliga, men det låter inte som jag vill prova att dricka annat än köpevatten om jag kommer dit upp!

Här finns massor av det vita guldet, som kan förvandlas till vatten! 🙂

18 thoughts on “Parasiter…..

  1. Men det blir väl döda parasiter i vattnet även efter UV-filtret och i så fall skulle man bara kunna dricka köpevatten på många ställen. Jag tror man bara inte ska tänka på det. Dessutom har jag från säker källa att det nu kan tänkas vara ok dricksvatten men att man inte törs lova något innan man är 110% säker.

  2. Vi har -4,9 och isregn!! Så det är verkligen glatt och måtte de köra försiktigt alla de som är ute och kör.
    Ska vi starta en firma ?? Vi samlar in all snöa som vi kan och säljer till de länder som behöver det ”vita guldet”…Kram!

  3. Det är ju inte klokt att vi i Sverige har det likadant som i u-länderna när det gäller vattnet. Det skulle bara inte kunna hända.

    Svar: Jag/vi önskar er båda ett riktigt Gott Nytt År 2011 och tack för din hälsning.

    Kram/Gilla

  4. Riktigt oroväckande egentligen, undrar när det samma händer på andra platser runt i vårt land…Kanske dags att modernisera och förnya lite överallt! Ett gott slut på detta gamla år önskar jag dig o gubben! Kramiz!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s