Ljuset kommer…

Sverige går mot ljusare tider och vårkänslorna vaknar så smått i våra kroppar. Solen värmer faktiskt och fåglarna har börjat sin körsång! I Göteborg har dagen blivit 1 timma och 32 minuter längre sedan vintersolståndet. Lamporna tänds allt senare och det känns så vansinnigt härligt!

Det ljusnar även för Maud Olofsson. Hon behöver kanske en vice partiledare som stöttning av en vice partiledare, föreslår valanalysgruppen i hennes parti efter det usla valet som Centern gjorde i höstas.

Ge henne kryckor att stödja sig mot, det blir mycket billigare!

6 reaktioner till “Ljuset kommer…

 1. Visst är det härligt med ljuset som tar allt mer plats igen. Jag måste få berätta att vi har plusgrader för första gången sedan i november – det känns verkligen som att nu …. nu är vi på gång, nu är vi på gång. =) Jag ler verkligen inombords och känner att den här helgen kan bli hur bra som helst -om inte inte vädergubben går tillbaka till normalläge den här vintern (och förra).

  Apropå Maud så misstänker jag att det inte ens hjälper med kryckor. Utan att vara elak så behövs ett under och varifrån det förstår inte jag.

 2. Vore nog ingen dum ide. Det kan nog behöva. Samt att hon får känna på sin egen politik i den frågan.
  Även jag njuter av att känna av att våren börjar närma sig. Det blir ju som sagt ljusare på morgonen och kvällen. Nu börjar dagarna bli allt längre…

 3. Gubben tål inte Maud Olofsson,näbbgädda kallar han henne,hi,hi…vad var det hon sa? Tilläggs isolera och sätt in treglas fönster.Ett hån till alla som gör allt vad dom kan för att få ner elkostnaden,och ändå är räkningen skyhög……….
  Kram vännen!

 4. Trots att hon är här uppifrån så har hon inte mycket stöd här uppe, så hon kan få göra nåt annat! =)
  Hoppas ni får en fin helg!
  Kram Elenor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s