Kärt barn har många namn.

Fast man kan inte kalla grannar vad man vill utan efterspel…

Gammelgädda, horngädda och lönnmördare är några söta namn som en kvinna har kallat sin granne.

När vanliga ord tryter tar man till storsläggan om man vill reta och förnedra någon. Grannsämjan var väl inte på topp efter detta och det var inte nog med det. En skylt på tomten där det står att grannen hade dömts för kvinnomisshandel.

Vad det egentligen handlade om?

Häcken – inte den på kvinnan med dom vackra orden, inte heller den som satt på grannen, utan den gemensamma häcken, som består av grenar och löv!

Dom har inte fallit – man kan ju undra vad det blir för straff.

Häck-klippning i stans parker, kanske……

21 reaktioner till “Kärt barn har många namn.

 1. Ja du,,inte var det några fina ord precis..Ja dagens mat blev jättegod,gjorde en låda till senare någon dag,,men jag tar den i morgon,,smaskens.Haé Kram.

 2. Ja dessa häckar och buskar i tomtgräns,ett evigt träto ämne,*L* såklart man inte ska häva ur sig vad som helst. Men i stridens hetta tänker man inte på det,tsss….
  Kramiz!

 3. Det är otroligt vilka saker folk kan bli osams om!
  Jag hoppas också att någon nappar, jag gillar att ge bort saker, men det är segt, två som nappat på facebook i alla fall!
  Kram Elenor

 4. Ja så det kan gå med kameran, det är smällar man får ta.. jodå, hemförsäkring har jag, men jag vet inte om det är värt det hela med självrisk osv. Får se hur jag gör. Kram

 5. Ungefär samma problem som programmet grannfejden brukar handla om. Vilket jag inte klarar av att titta på ett helt avsnitt ens.. Vilka idioter det finns!

  Kramisar

 6. Eller en bortamatch mot Häcken 😉

  Tack för din kommentar, ja..jag tycker med att Björklund skall tänka om. Jag hoppas han svarar på mejlet. Skickade inte på den statliga för jag ville inte att det skulle diarieföras och hittas av någon journalist men svarar han inte på liberalmejlen så skickar jag på den statliga ändå 😛

  Hoppas du haft en fin dag!!

 7. ibland undrar man om inte folk har annat för sig, de måste liksom hitta på något och då blir det bara att reta sig på någon och grannen är ju liksom närmast
  kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s