Supersäker under armarna

Jag var med och testade åtta olika deodoranter eftersom jag tillhör Göteborgs – Postens konsumentpanel. Det var ett mek med protokoll som skulle fyllas i och varje deo använde jag i ca 4-6 dagar.

Vad jag tyckte om testet! Jättekul, både lätt och svårt.

Min favorit var den som jag använder till vardags. Kul att jag tyckte den var bäst, fast den var avidenitifierad….

Vissa lukter tyckte jag inte alls om och andra var helt ljuvliga.

Förpackningarna är ett kapitel för sig och vi skulle bedöma dom också. Jag vet inte hur designers tänker. Ska dom vara funktionella eller bara tilltala ögat?

Vi i panelen var ganska överens om vad vi tyckte och jag fortsätter numer med min gamla vanliga deo!

För mig är den bäst! 🙂

19 reaktioner till “Supersäker under armarna

 1. Detta är något som jag också brukar göra ibland. Men jag återvänder till mina gamla invanda saker. Brukar föredra apotekets prylar istället för de som de vanliga butikerna försöker proppa på mig…

 2. Vill bara fråga om det var av dej som jag fick skylten av förra gången vi hade bloggträff? Du vet den blåa vägskylten.Om det var du så var hittar jag den igen?? Kram!

 3. Min erfarenhet är att ju dyrare dom är ju sämre fungerar dom. Efter ett antal misslyckade inköp på olika Tax-free på flygplatser. Ica och Konsum har dom bästa grejerna. Man får vad man betalar för stämmer inte alltid. Ligger en sak till dig inne i min blogg just nu.

 4. Kul att få prova på så även om du tycker att din deo är bäst 🙂 Jag köpte kameran på elgiganten, beställde den på deras internetvaruhus, hemma om 1-3 dagar 🙂 Kram

 5. Vad kul att vara med och testa olika saker. Ja tänk ofta blir det så att man håller fast vid det man har haft länge.Men huvudsaken man trivs.
  Visst farao är snön görskitig nu och det ser inte för roligt ut. Tyvärr hinner det väl komma mer snö innan den riktiga våren är här…
  Kramiz!

 6. Var det roll on lr sprej. Jag tål inte roll on. Inte heller vissa sprej. Men har köp på LIDL. men många blir täta innan innehållet är slut. Kram

 7. Då har du valt rätt från början. Jag tror faktiskt att jag ska ta och testa den. Brukar använda LdB och är i och för sig ganska så nöjd men omväxling förnöjer!

  Tack för vinsten som kom i dag. Jag har inte hunnit lyssna på den än men det ska bli spännande!

  Kram

 8. Har man hittat sin favorit så brukar man inte vilja ha något annat sen. Jag har hittat min.
  Det är någon variant som är vit och vinröd ”aroma therapi” någonting heter den.. Jätte bra 🙂

  Kramisar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s