Awarder…..

Jag är lite kluven till bloggawarder.

Dels skall man berätta fem saker om sig själv, man skall presentera 15 andra bloggare och länka till dom. Sen skall dom som jag länkat till länka tillbaka till mig och fortsätta att skicka runt logganPå samma sätt som jag. Till slut är hela Bloggosfären fylld, med awarder. En sorts kedjebrev.

Dom som får en Award av mig gör naturligtvis vad dom vill med den och ingen skall ju känna sig tvingad att hänga på.

Så här skrev Kajsa-Lisa och jag säger som hon: Jag går direkt på bloggarna.
Den här tjejen fick jag awarden av och hennes blogg är mycket väl värd ett besök. Inne hos henne händer det saker och jag älskar att läsa hennes ibland lite vansinniga inlägg!
Hon har en grundinställning och tankar som jag fullständigt delar!
Hon skriver på en bok och härmed bjuder jag in mig själv till releaseparty när det är dags!
Gå in och hälsa på hos Kajsa- Lisa!
…………………………………………………………….

En likadan award fick jag av Krulli.
Tjejen som bor på en av öarna i Göteborgs skärgård. En underbar plats på jorden. Hon håller just nu på att ta körkort för en systemkamera. Bilderna från Hönö och de andra öarna gör att man blir alldeles varm i kroppen när man ser dom.
Denna toppentjej  har jag träffat flera gånger på ”riktigt”  och det blir fler gånger var så säker!
Jag delar även hennes värderingar fullt ut!
………………………………………………………….
Nu tänker jag göra det lätt för mig och ta de andra i den ordning dom har kommenterat inne hos mig och som jag ännu inte har besvarat och godkänt!
Jag har så många härliga bloggvänner som besöker mig!
Först ut är:
Ellis som har fullt upp med att göra vackra kort, scrapbooking. Hon har vänner över hela världen och byter kort hej vilt med dom. Hon tar gärna på sig dansskorna och jobbar på en gymnasieskola. Bor i  Umeå!
Jag har träffat henne två gånger. En gång i Stockholm på en bloggträff och en gång här i Göteborg. En go’ tjej!
……………………………………………………………………

Sladdertackan har en katt som inte är som andra katter. Hennes kisse hittar på en massa bus hela tiden. Nybliven pensionär och bor numera i Borås.

Sladdertackan hade en resa bokad till Egypten och när UD varnade för resor dit drog hon en lättnandes suck! Det var på håret och nu ska hon till Thailand istället! Bra val!

Sladdertackan var med på bloggträffen i Stockholm. Tänk så många trevliga människor det finns! 🙂

………………………………………………………………………………….

Ailas, min tidstjuv nummer !

jaag-fotar22

Ailas skriver, ibland långa inlägg och jag läser varje ord. Allt är så på pricken. Hon har åsikter om det mesta. Jag håller inte alltid med henne, men det är så givande att läsa vad hon tycker och tänker! Allt är så välskrivet, men så är hon lärare också! 🙂

……………………………………………………………

Znogge

Jag måste in till Znogge varje dag och läsa vad som hänt med hundar, husse, barnen och sist men inte minst Znogge själv. En skånskt tjej som vann en tävling hos mig alldeles nyss!  Den här skåningen har humor! 🙂

…………………………………………

Vi tar en skåning till när vi ändå håller på.

Yvonne har hundar som hobby och glädje.  Hon är ett riktigt kvicksilver och hon har händerna fulla hela tiden. Tur att hon är pensionär!  Yvonne har jobbat som teckenspråkslärare och bor i HÖÖR!

Drar gärna i gång bloggträffar och har en på gång till den 7 maj!  Jag var på den förra träffen hon anordnade – vilken fantastisk kväll och träff det var! Haka på om du vill!

………………………………………………..

Stevie eller Estonian Angel, har haft en förfärligt tuff höst. Alla trodde att han hade tagit en bloggpaus, men i själva verket kämpade han för sitt liv och det är inte över ännu! Han älskar Bornholm och åker dit så fort han kan. Han var också med på bloggträffen i Stockholm. En riktig fighter!

…………………………………………..

Barnens hjältar är en ganska ny bekantskap för mig. Hon har fem barn och ska snart bli mamma igen. Hon är mycket engagerad för barn som har det svårt och hjärtat  slår särskilt för barn och vuxna med ADHD! Hon har dessutom skrivit en bok.

Hur orkar hon? Hatten av för henne!

…………………………………………….

Farfar Hebbe, gillar att snoooza på sina barnbarn. Drar till Lappland ibland och är en hejare på att laga mat!  En genuin countryälskare och Refreshments är en av alla favoriter. Har en resa bokad till Cypern som han älskar. Han är en härligt go’ gôbbe, som vi säger här i Göteborg.

………………………………………..

Tomtan bor i Östersund, gillar snö och är duktig som bara den på att sticka. Ni kan köpa hennes alster. Många fina klokord hittar du på hennes blogg!

Just nu också barn som tycker och funderar! Hon har kokat sitt vatten i flera månader. Hoppas parasiten är borta nu!

…………………………………………….

Gilla är den bloggare som jag har känt allra längst. Vi kom i kontakt på en helt annan sajt. Reseguiden.se och träffades också på Killeröds Café, nära Båstad.

Den stackaren blev lurad av mig att börja blogga och det är jag glad för idag. Hennes blogg är ett riktigt ”myseställe” och jag går gärna dit och läser!

…………………………………………………

Nu säger jag förlåt till alla som jag snott bilder från och nu är det dags att besvara och godkänna era kommentarer!

Det blev tio bloggar. Jag tycker att det räcker! 🙂

14 reaktioner till “Awarder…..

 1. Jag tror att du glömde länken till Gilla 🙂

  Spelar ingen rol hur många det är egentligen!

  SVAR: Oh nej hörrdu, inget sånt!

 2. Jag bugar och tackar! Det är alltid kul att bli omnämnd. Väldigt kul faktiskt!

  Jag kommer inte att följa några regler för det gör jag aldrig i samband med awarder! Har det med mitt Göteborgska arv att göra? Nej, det trodde jag inte heller.

  Men något ska jag åstadkomma…

  Kram

 3. God kväll Veiken,tack för dina fina ord om mig och min blogg. jag tog emot awarden med glädje,men sänder den inte vidare utan den som vill får hämta den.Däremot svarar jag med 5 saker om mig själv…
  Ja gillar fetaost och hade en bit hemma så då fick det bli så, gott blev det..Haé Kram.

 4. OM jag har förstått rätt så ska man sno bilder från 10 bloggare och skriva om i sin blogg.Sen är det fritt för dom att föra det vidare..nattikram!

 5. Tack söta Veiken för utmärkelsen. Det blevlite sent att göra nåt åt det idag, för det har varit Let´s Dance med mera, så jag hinner inte mer idag.

  Svar: Jag skulle gärna vilja, men tiden räcker inte till den här gången till nån bloggarträff. Men vi kanske kan ha en egen miniträff igen, för ni kommer väl till Båstad i sommar?

  Nej det är inte ens lönt att laga klockan, för det är inget vanligt glas och så är det ”bara” en kopia.

  Kram/Gilla

 6. Vad kul att läsa om alla bloggare, de flesta nya bekantskaper för mig. Ett flertal av dem lockar verkligen till läsning genom din text, man (jag) blir ju lite nyfiken.

  Även om jag inte bor på västkusten så älskar jag Gtbg som jag lärde känna i mitt tidigare äktenskap. Därför blir jag lite extra nyfiken att kika in på fotona från öarna.

 7. Tack rara Veiken för utmärkelsen! Jag är givetvis väldigt gärna en tidstjuv för dig och andra, det är andras uppskattning som gör att man håller i gång. Sedan är det roligt att inte alla alltid tycker likadant, för det är av olikheterna man lär sig något nytt och det är olikheterna som tvingar en att om och om igen granska sina egna grundvalar. Sådant stimulerar mig oerhört, för jag är långt ifrån färdig som människa.

  Varm kram!

 8. Tack vännen, sist jag fick den behövde jag bara skicka vidare till 5 personer, helt okej att du lånade bilden! =)
  Är alldelens för trött efter allt dansande så ordnar detta en annan dag! =)
  Kram Elenor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s