Sommarkänning.

Vi har nu parkerat våra små bakar i uterummet och den gula lampan har tryckt upp temperaturen till 28 grader. Jag sitter i bara linnet och borde nog byta till shorts, men jag ser att solen håller på att gå ner, så jag  låter bli! Det skadar inte att svettas lite.

Vad är då lämpligare än att läsa om sommarprogram. Jag tänker då närmast på Allsång på Skansen.

Anders Lundin lägger ner och lämnar över stafettpinnen till Måns Zelmerlöw.  Det bästa med Allsång på Skansen är att det alltid är sommar och någorlunda varmt när det sänds.

Det återstår att se om Måns kan blåsa extra liv i gamlingen!

23 reaktioner till “Sommarkänning.

 1. Så härligt det känns när man tänker på sommar. Snart nog är vi där och tiden går ju så fort så det gäller att njuta av alla dagarna, vare sig det är vinter eller sommar. Men lite värme nu hade varit gott här i kalla norden.

 2. Så vidare gammal är han väl inte Zelmerlöw eller?!
  Håller inte koll på dagens uppviglare,
  har fullt upp med Siwan, Lill och domandra i min ålder.
  🙂
  Kram
  Stevie

 3. Hej!
  Jasså blir det Måns som tar över Allsången. Jag tror att Måns Zelmelröw och Marie Serneholt snart tar över efter Familjen Whalgren. De har snart ett finger med i allting. Inte för att jag ogillar det men ibland kan man tro att det inte finns så många andra som passar in. Anders Lundin han har gjort sitt på Skansen. Men varför inte Björn Skifs, men han ville väl inte.
  Du, jag såg dina bilder från Fredrikshamn oj oj vad härligt det såg ut. Dit ska jag också åka med de mina.
  Ha det gott

 4. Hahaha! Jag läste att ni hade parkerat era små BADKAR i uterummet och blev en aning förbryllad där ett tag 🙂

  sv: Jag har ingen aning om hur man ändrar typsnitt, jag bara skriver på och gör lite fett och kursivt ibland…

 5. Måns drar säkert en massa småtjejer till Skansen, liksom till TV-apparaterna. Sedan finns ju frågan om Veiken också dras med i yran, haha! Ailas tror jag håller sig bakom staketet dock.

  Trevlig kväll!

 6. Måns kommer med all säkerhet gå hem i stugorna. Har inte Allsången på Skansen haft tittare och lyssnare förr, så kommer flera generationer att sitta spikade vid Tvn när han är med.

  Kram/Gilla

 7. Jag såg det också.jag tror att metro kommer att sammarbeta eller skicka oss till en annan blogg.Och då vet jag ju vilken jag ska ha:D Konstigt att jag inte kan ändra text.Jag försökte och försökte men jag hittade inte var man ändrar.Vi får väl se vad som händer med metrobloggen..Du är jättegullig som ställer upp för mej..Förästen så har jag Tecknat en sång en gång för Måns Zelmerlöw när han var på Vipan och sjöng..Kram !

 8. Skönt med värme, här var det bara -17 imorse och -11 när jag kom hem! =) Sol har vi i alla fall fått se idag!
  Ska bli spännande att se om det kommer någon kasse, får hoppas att folk klickar på länken! =)
  Ha det så bra!
  Kram Elenor

 9. Godmorgon.Har du sommar på alltanen.bli intressant om måns klara av det yrket.måste vara go i det.fast han är ju rätt bra underhållare och sångare.ha en skön dag.kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s