Älskar älskar inte……

Ännu en präst i Svenska kyrkan vill avsäga sig sin vigselrätt i protest mot kravet på att även viga samkönade par.
Då har man ju lämnat det som är kristet, säger han

Jaha, då har jag missuppfattat alltihop.  Jag har för mig att just kristendomen står för kärleksbudskapet.

Dessa präster, som lever kvar på medeltiden, kan tänka sig att viga mördare och pedofiler, misshandlare och övriga kriminella, om dom är av motsatt kön, men två människor som älskar varandra och är av samma kön stänger dom dörren för.

Dom här prästgubbarna   är inte värdiga att predika kristendomens kärleksbudskap!

Byt yrke till pappersvändare i ett mörkt rum eller något liknande!

Annonser

12 thoughts on “Älskar älskar inte……

 1. Håller fullständigt med dig. Detta är inga riktiga präster, riktiga präster älskar alla människor och står upp för kärleksbudet. De kan arkivera sig själva långt ner i församlingarnas källarlokaler eller gå i pension.

 2. Hej du,,ja det blev WordPress som jag fastnade för till slut,,men fasen va det är svårt att komma rätt i hur jag vill att det ska se ut..Men man lever så länge man lär..Haé Kram.

 3. Hejsan,,Ja många funktioner,,det har jag märkt,,har hållit på i flera dar för att få till det som jag vill ha det,inte lätt..Men jag har lyckats få in en länklista i alla fall,,så jag knåpar på..Haé Kram.

 4. Jaså det blev uterummet igår ja det är härligt, många ggr önskar mna sig att man har en inglasad balkong, men inte på sommaren puuuh vad varmt:) Kram o ha en fin måndag

 5. Håller med dig, dom lever visst kvar i sin gamla dynga ha ha
  Kärleken är ju de viktigaste, nej sätt en kass över huvudet på dessa personer. Kanske rått men så är de
  kram

 6. Jag håller med Dig; det är tveksamt om de här prästerna borde få utöva sitt yrke i svenska kyrkan med den människosyn de företräder. Det stämmer dåligt med grundsynen som kyrkan säger sig stå för.

 7. Jag blir så trött på alla som tror sig veta allt!! Vet ni ens vem gud är? Det vet jag, tog emot jesus i tonåre och blev döpt i helig ande, nu är jag en följeslagare till kristus! varför ens viga säg om man är homosexuell? Biblen skriver klart och tydligt att ett äktenskap är mellan man och kvinna. Tror ni att gud skapade oss för man och man? varför har vi ens kön era nötter?. När man viger sig ingår man ett förbund med gud som tre olika delar i följande. man-kvinna-gud.
  Gud kan inte godkänna något som är fel i hans ögon. homosex är en synd! liksom att tjäla! jag har inget emot homosexuella bara det att gud vill att dom ska omvända sig med hjälp av kristus liksom alla människor borde göra eftersom ALLA har synd. men ni vet inte vad jag snackar om, för ni har inte mött den kraften!
  Dom prästerna som står för biblen är sanna profeter enligt jesus, men dom som lyder samhället håller sig inte till biblen och jesus finns inte i dem. läs korintiebrevet 6:9 och Rom 1 20-32
  Detta är en stor profetia att jesus snart återvänder för att dömma världen, men rädda dom som viljat tagit emot hans kärlek(Frälsningen). mvh johannes

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s