Hallå, ni glömde mig!

Expressen har utsett årets främsta kvinnor i Sverige. 50 stycken finns med på listan och kronprinsessan Victoria avgick med segern.

Jag har läst listan upp och ner, men hittar inte mitt namn någonstans. Det måsta vara ett förbiseende, men det får jag lära mig att leva med.

Mina barn,barnbarn och inte minst min lagvigde tycker nog att jag skulle avgått med segern.  Dom röstar under tvång, men det finns så många länder där alternativ saknas vid val och olika omröstningar, så vi kör den varianten här också!

24 reaktioner till “Hallå, ni glömde mig!

 1. Aj som f-n fick du inte vara med på listan,,taskigt..
  Ja det är mycket som är nytt,,men trägen vinner sägs det,så då får det bli som det kan,när det inte blev som det skulle..Haé Kram.

 2. Hur kunde dom missa dig och mitt namn var väl inte heller med kan jag förstå. Det är nog ingen id´att jag kikar efter.
  Jag röstar på dig i alla fall Veiken och det vet jag att det är många som gör.

  Kram!!!

 3. Nämen fanns du inte med, ja det var en miss,hehe…
  Ja ni har såklart mindre med snö än oss, men,men, vi är på gång. Den bilden jag hade lagt in var från 2009 med båda hundarna. Så inte riktigt lika mycket snö har vi i år.
  Kram vännen!

 4. Hade jag sett listan hade jag röstat på dej utan tvång!!!Ibland så önskar jag mej sådana stövlar när danserna blir svåra att komma ihåg!
  Kram!

 5. Vilken miss! Men kvällstidningar kan man inte ta på något större allvar. 🙂

  Inte heller jag var med, förresten. Också ett allvarligt förbiseende. Men det var säkert hämnden för att jag brukar skälla på Expressen. De gillar nog inte kritik.

  Kram

 6. Hej!
  Du har min röst också! =)
  Tydligen hann jag med marginal, inte förrän den 13:e som var slutdatum, men det hade jag inte läst! =)
  Hoppas ni har en fin dag!
  Kram Elenor

 7. Om jag skulle har röstat så hade du fått min röst också kära Veiken. Men Victoria tycker jag är en värdig vinnare. Hon är så bra när hon representerar ute och är alltid vänlig. Jag är royalist, det skäms jag inte för.

  Svar: Jag hoppas att du/ni gör detsamma och lever som du lär.

  Kram/Gilla

 8. Attan också, kanske de inte hade något foto på dig…hehehe…Jag har ju en storkamera också men den kommer sällan med ut för den är för otymplig! Kramiz

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s