Gamla grejor

Jag har en massa prylar hemma som jag inte kan slänga, värda noll kronor skulle jag tro, men det slängs tydligen saker  runt om i landet som skulle ge en massa pengar.

Vi som tittar på Antikrundan, ser ju varje gång ”skräp” som värderarna blir alldeles lyriska över.

Det går ju inte att springa iväg till ett auktionsverk varje gång man vill bli av med något! Fast det kanske kunde bli en hacka förstås. 🙂

Vi har vår egen antikrunda här hemma:

Ett barnbarn går runt mig och tycker h*n har gjort en – Antikrunda!

9 reaktioner till “Gamla grejor

 1. hihi ja då är barnbarnet klart mycket bättre än alla antikrundor i världen 🙂
  fast det är roligt kika på det programmet.

  härligt ni hade trevligt. kramar biggan

 2. Vill han sälja Dig då?!
  Du får förklara för honom att Du inte är gammal nog
  med Dina max 35 år½
  🙂
  Ha en Fin fredag!
  🙂
  Kram
  Stevie

 3. Du har så rätt. Hur svårt är det inte att göra sej av med saker? Vi har ju två hela hem, som slogs ihop för 30 år sen. Sedan hade jag min affär, där jag hade grejer att ta hem, när jag stängde och Bert hade sin ”stuga” på Hallandsåsen. När han sålde den blev det ännu mer grejer hemma. Men då hade vi en vind, där vi kunde sätta saker.

  Så flyttade vi och nu har vi en källare som är knökfull. Men ibland händer det att vi ger bort gammalt till Pingstkyrkans loppis i Helsingborg. Då känner man sej glad, för vi har märkt att de lyckas sälja vidare.

  Vi/jag var på Antikrundan förra året i Höganäs, men det jag hade med mej var ingenting värt. Det blev bara till nostalgisaker efter min släkt.

  Kram/Gilla

 4. Vi gjorde oss av med en hiskeligt massa grejer när vi flyttade hit. Men jag betvivlar att det var nåt större värde i grejerna. Dom saker som kanske var lite mer värdefulla, dom fick min bror 🙂

 5. Hej!

  Ramlade in här via vänner till vänners bloggar och fastnade vid Dina härliga bildspel. Vackra foton och fin musik. Längtar så mycket tillbaka till ”Vårt Andra Hem” och längtan blir större när man ser Dina bildspel. Har kommenterat på ett par av dem. Är också resgalen och fotogalen. Undrar hur Du gjort Dina fina bildspel? Är det svårt? Skulle väldigt gärna vilja göra så fina bildspel också.

  Ha en jättefin dag och hoppas solen skiner var Du än befinner Dej! Solen skiner här iallfall.
  Mvh
  // Maya

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s