Nu är jag förbannad….

….på riktigt!

Ett äldreboende i Kungsbacka tar extra betalt för frukostmacka, mjölk till krämen eller sylt till strömmingen!

Betala, ta med eget eller bli utan!

Dom gamla har fått mer än dom betalar för enligt någon idiotisk varelse som bestämmer.

Vänd på det och slopa alla förmåner som chefen på äldreboendet har! Ex. mat vid konferenser, kaffe och kaka osv.

Det är populärt att sparka på gamla människor, som har jobbat och slitit hela sitt liv för att få det bra på äldre da’r!

Vad du gör – bli inte gammal. blir du sparkad på!

23 reaktioner till “Nu är jag förbannad….

 1. Jag vet att blivit mycke annonser på bloggen.är mitt jobb just nu.se om man tjäna lite på blogga.Ha en skön helg.idag äta våfflor.kram

  Inte lätt bo i kungsbacka och vara gamal.bättre dö då.

 2. Att bli gammal är snart det värsta man kan drabbas av!!!! Bävar inför om mamma eller svärmor måste på hemmet…..

  Ha en tervlig helg!

 3. Minns när jag jobbade på Rosengård. Chefen blev hysterisk för att vi hade köpt Falkeskogs Metjefiléer till midsommar. Men min kollega tyckte att vi också skulle ha God kvalitet på maten vi som jobbade(fast det var i hemtjänst och ej på boende förståss)!

 4. Jag med! Fick nästan hjärtklappning när jag läste artikeln. Nu går skam på torra land! Eller hur man nu brukar säga.

  Dock tror jag inte att chefen på äldreboendet har så värst stora förmåner, det är liksom inte en sån bransch.

 5. Man tror inte sina ögon när man läser sådant här skit! Jag blir också fruktansvärd förbannad. Är detta ett kommunalt boende eller är det i privat regi? Hur som helst så gör man inte så här. De gamla får säkert betala dyrt för sitt boende där utan att de ska behöva skära i servicen. Undra hur det går för den som ingen anhörig har som kan fixa lite guldkant i vardagen. Får de sitta och titta på när andra mumsar i sig.
  Gud vad hemskt!!!!

 6. Fast det finns undantag. Mina 90-åriga föräldrar har det jättebra på Lugnets äldreboende i Örslösa! bästa stället i Sverige men så har de fått pris också. De som jobbar där ska själva bo där när de blir gamla.

 7. Helt jäk..a otroligt. Jag tycker att omvårdnadskostnaden är rätt så dyr för de äldre – borde inte behöva att betala extra. Jag tror inte att det kan vara lagligt. Min pappa får inte många kronor kvar efter hyra och omvårdskostnaden.

  Ha en fin kväll.
  Kram!

 8. Ojdå, det låter inte klokt!! Tta betalt på detta viset.. Dom får väl också snart betala 5 kr varje gång dom ska använda toan..också..
  Kram!!!!

 9. Oj hoppas jag inte hamnar på sånt ställe. Ellinor sa att hon börjar få ont i magen när hon tänker på att vi kommer att dö inom viss tid. Kram

 10. Uh ja… jag har också bloggat om äldrevården på senaste tiden, eftersom jag är precis lika upprörd som du! Idag har de gamla inget värde över huvud taget, ingen bryr sig om dem… de är bara en enda stor belastning. Otack är världens lön!

  Kram

 11. Ja du Veiken,jag blev nästan skogstokig när jag hörde det på nyheterna,,ta av dom som leder kommunen deras förmåner,så kan dom gamla få en extra macka,,vilka tokskallar det finns..Haé Kram.

 12. Man blir rent ut sagt heligt förbannad. Gamla,barn och sjuka är dom som drabbas av alla besparingar.
  Roligt däremot att du gillade min nya blogg,får se om jag kommer trivas ´där,
  Kramen!

 13. Ja inte visste jag att han kunde rimma så bra.Jag hörde det om mackan och mjölken i radion.Helt vansinnigt.Vad gör man om man redan är gamal???Nattikram!

 14. Jag håller med dig helt och hållet! Dra in styrelsearvodena säger jag! Åh…känner att jag också blir riktigt förbannad!

  SV: jo, jag mådde illa hela tiden förra gången, men inte så farligt att jag behövde ligga på sjukhus som jag gjort nu. Förhoppningsvis blir det bättre snart eftersom jag fått massa mediciner mot illamåendet nu.

  Ha en trevlig helg!
  Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s