En fantastisk vårdag

Blåst, mulet och riktigt ruggigt i går och en helt fantastisk vårdag, med +14 grader mitt på dagen idag lördag..

Finns det blåare himmel? Alla moln hade gömt sig idag.

Vårbruket i full gång, med lite paus ibland.

Mera glass!

17 reaktioner till “En fantastisk vårdag

 1. Gullig trädgådsdräng du har!Hon har gjort böcker förr som är slut,så jag tänkte fråga henne om jag kunde få hjälpa henne så att det inte bara ”försvinner”.Kram!

 2. Vi har också haft en härlig vårdag, med massor av sol. Nackdelen var bara den att det blåste ordentligt, så att jag frös åtminstone om händerna, för jag hade inga handskar på mej. Solen är fortfarande uppe.

  Svar: Jag läser snabbt. Det är därför jag hinner med så många böcker. Men nackdelen av det är, att jag snabbt glömmer också, vad jag har läst. Därför är det bra man har texterna bak i böckerna, så jag kan påminna mej vad det handlade om. De två jag skrev om nu är verkligen ett par bra böcker.

  Har du kikat på din gamla Metroblogg än, hur den ser ut nu i WordPressformat? Jag är verkligen förvirrad.

  Kram/Gilla

 3. Hej du,,det ser vårligt ut hemma hos dig,,ganska varmt här uppe oxå,men f-n va det blåser…Otto är ett av de gamla namnen som är rätt så poppis numera..Haé Kram.

 4. Godmorgon.Inte dåligt va 4800 besökare 1 veckan på nya bloggen.Ligger 3 plats inne på kategori resor i blogtoplist.har alldrig hänt innan sen 2år sen hadde metrobloggen.Igår var det härligt väder.satt ute och drack kaffe och solade.Lova varmnt 2 dagar sen mulet och rusk.ha en bra dag.kram

 5. Nej men så sött att han satt och åt glass själv 🙂
  Min grabb är lite för liten för det än så länge, han har fått testa att äta ett ballerinakex själv, men det var choklad ÖVERALLT sen!
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s