Ett slaktoffer?

Det formligen rinner pengar ur SAAB och in i ägarens fickor. Muller tar ut ca 15 miljoner/år i ersättning och en ränta på 60 miljoner till hans privata bolag Tenaci Capital BV. Räntan är på 10% och anses hög.

SAAB är ett företag som inte ens har pengar  att betala sina skulder med och nästa år ska ränta betalas till GM och Europeiska Centralbanken.

Det ringde massor av klockor i mina och många andras öron när Muller, med ett tvivelaktigt rykte tog över SAAB, medan andra jublade högt. Nu står fabriken stilla och ingen vet när den kommer i gång igen.

Varningsklockorna ringer högre och högre i mina öron.

Kan ingen få dom att tystna!

Annonser

12 thoughts on “Ett slaktoffer?

 1. Muller en riktig rövare. Han väntar givetvis på att svenska myndigheter ska lova Antonov att gå in med ryska maffiapengar.
  Så att SAAB kan rulla oigen.
  Men jag tror inte på någon av dem. VärsT är det för alla anställda, små arbetsmyror , som tror på sitt företag – OCH I SLUTÄNDEN BLIR GRUNDLURADE. BERIPER INTE VARFÖR INGEN STOPPAR MULLER OCH BANDITERNA…
  KRAM PÅ EN SOLIG MEN BLÅSIG LÖRDAG I DALOM

 2. Jag är ingen ekonom, men av nån konstig anledning fuck jag kalla kårar i ryggen, när jag läste/såg att Muller skulle köpa Saab. Han verkade vara en skum typ för mej redan då. Saab skulle inte fått gå till honom.

 3. Fattar inte hur sådana människor kan ha så feta löner!
  Men Politikerna är inte sämre, de har sky höga löner,
  men har inte gjort sig förtjänta av dom!
  🙂

 4. Jag tror nog det kommer att bli platt fall för SAAB. Det SAAB som en gång fanns och låg på topp får vi nog aldrig se mer. 18 år är en härlig ålder som du skriver. Skulle inte vara dumt att få vara det en vecka eller två. Jag hade jättetrevligt igår förutom tandeländet som jag bet sönder. Ha en skön lördag.
  Kramelikram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s