Ett bildspel om Kapstaden

Regnet stod som spön i backen och jag gjorde ett bildspel om Kapstaden som gjorde att det lättade lite, till och med på himlen!

Härlig musik och en stund för mig att minnas.

Klicka på Afrikas blå lilja och du kan också se bildspelet!

14 reaktioner till “Ett bildspel om Kapstaden

  1. Det var verkligen ett fint bildspel. Jag trodde inte att det fanns så vackra hus där nere. Man har ju mer eller mindre bara hört talas om deras dåliga boningsförhållanden.

    Svar: Nu ska det väl inte ta så lång tid till innan våren verkligen har gjort sitt intåg i naturen.

    Kram/Gilla

  2. Hej du,,läckert bildspel,musiken gjorde att man nästan var där..Jag brukar köpa korven på Lidl,,88% köttinnehåll,det kommer inte vår svenska korv i närheten av..Haé Kram.

  3. Tyvärr har jag gjort iaktagelsen att står inte regnet som spön i backen ibland så finns inte dom där fina blommorna att fota som du gjort i inlägget. När jag var i Hurgadda så hade det inte regnat på sju år och växtligheten var därefter, den fanns inte. Förutom några buskar i öknen som levde på vattnet som läckte ur pipelinen som förde dit färskvatten från Nilen. Dom stod på en lång rad mitt ute i sanden, så man såg var röret gick.

  4. Godmorgon.Vilken fin blomma det var.du varit med om mycke.fast jag har ju några år på mig.bara få ett jobb att spara till resa.önska mig annars en vinst på Lördag på Olympia travet.skulle vilja åka till göteborg.ha en fin dag.kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s