Snyggt jobbat, Ving

Många bäckar små….

Ving har samlat in överblivna växelpengar från turister på väg hem  från Marocko. Dirham, som valutan heter, får inte föras ut ur landet och då passar det bra att lägga lite småslantar kvar i bussen till en insamling.

Vings personal har fått ca 13000:- och dom insamlade  pengarna har gått till Agadirs barnhem, La Creche, på Agadirs statliga sjukhus Hassan II. Barnen har fått blöjor, välling, leksaker och skolmaterial.

Jag ger er stående ovationer. Det är den form av hjälp som är den absolut bästa!

Mer sånt!

Ving! Utmana andra researrangörer att göra samma sak!

OBS! Bilden är från Egypten

21 reaktioner till “Snyggt jobbat, Ving

 1. Bra gjort av personalen!Förra gången så ville Andreas göra hela golvet ,men jag var envis och menade på att det räcker med duschhörnan.Ville inte vara utan dass i 5 dar.Sen gick det upp ett ljus för mej att om det blev en läcka på vasken eller toan så kunde inte vattnet komma över kanten för att rinna ner i avloppet.Alltså så skulle vattnet rinna ut i hallen .Och ingen försäkring skulle gälla! Ja jag vet att jag gjorde fel.Men det går att rätta till! Kram!

 2. Vackert, mycket vackert och jag hoppas ärligt – att pengarna kommer fram-
  Bistånd och hjälp….Man blir totalt matt, läste du det senaste om Postkodlotteriet, som abbonerar på alla olika hjälporganisationers insamling – till behövande.

  Men annars – vad underbart om det går dit det beövs. Ving borde göra mer reklam för vad som sker inom deras ram.

  Kram.

  PS. Trött mormor som hämtar på dagis i Sthlm tre dagar. Och det går undan för en fyraring….gäsp!

 3. Hej du,,säger som du,,hedervärt Ving..Strömstad..jag har bara varit där en gång,tältade med sonen på campingen som låg väldigt högt,,det var säkert 35 år sen,men jag minns ganska väl den sommaren..Haé Kram.

 4. Bra idé. Om man ändå inte får ta ut de ur landet så kan man ju lika gärna skänka bort de.
  Här hemma har vi haft det turbulent de senaste dagarna. Vet inte om du läst min blogg men förklaringen finns där iallafall. Men nu har lugnet åter kommit så nu har jag roat mig igen med att titta runt på mina vänners bloggar för att se vad jag har missat. kram Vickan.

 5. Bra idé! En sak som alltid irriterar mig är att det är så svårt att beräkna pengarna på slutet av en resa. Man behöver alltid lite slantar för taxi och kanske nåt att äta osv, så man vågar inte göra slut på allt. Man kan gärna tänka sig att ge bort lite, men vet inte hur mycket, eftersom man ju kanske behöver lite på slutet… På flygplatsen står man där och vill ge bort det sista till nån som behöver, men på flygplatsen är de uppenbart behövande plötsligt borta…

 6. Snygga möbler för att vara egypten,är väll för att ska vara rika västerländska turister som kommer besöker landet.ha ne fin dag.kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s