Staden i mitt hjärta!

Den som har missat att jag gillar Göteborg kan sluta undra nu!

Min stad har allt. Hav, skog, Avenyn, Blåvitt, (jag är ÖISare)  Kal och Ada och massor av goa gubbar!

Lyssna och njut! 🙂

20 reaktioner till “Staden i mitt hjärta!

 1. Helsingborg är inte dumt det heller. Vi har också hav/Öresund.

  Skog finns det också. Närheten till Danmark och kontinenten är inte heller så dumt. Så har vi HIF!!!! Vi har fantastiskt fina uteserveringar på sommaren över hela stan. Så det känns verkligen kontinentalt här.

  Så finns ju JAG här! ;-D

  Kram/Gilla

 2. Nä du så var det inte alls,,jag for direkt till Visby,,så de så..
  Men det du säger om Göteborg ställer jag mig bakom,,när som helst på dygnet,,ja utom ÖIS då,,men dom ska väl oxå ha en suporter..Haé Kramen.

 3. Svar: Inte kunde jag låta dej vara emotsagd. Vi har ju en fin stad vi också. Jag har ju varit i Göteborg alldeles för lite. Dessutom var det verkligt längesen.

  Bosse fyllde år i går, alltså en dag för tidigt, eftersom de flesta föds den 15-de april enligt statistiken, som jag läste i tidningen idag.

  Kram/Gilla

 4. En fin stad! Min morfar arbetade i Göteborg i alla år men min mormor vägrade flytta dit så släkten blev kvar i Malmö. Men på morfars sida kom alla eller nästan alla från Göteborg. Trots det så har jag inte varit i staden mer än en sex, su gånger.

  Minns i alla fall Husses och min fösrsta semester. Den gick till Göteborg och vi åt plankstek på Cez Amis och bodde hos Irma Cobb!

  Kram och fortsatt fin helg!

 5. Klart du älskar Göteborg, det är en fin stad, speciellt på sommaren. Goa gubbar, det gillar jag,
  Så du har också snoozat idag, visst värmer det hjärtat?
  Kramen på dej!

 6. Jag har faktiskt aldrig varit till göteborg, men jag är sugen på att åka dit. Min bästa kompis ska börja plugga där till hösten, så då blir det nog någon tur dit ner.
  Kram

 7. Härlig stad.. Måste säga att jag har utforskat den alldeles för lite, kanske man skulle ta sig en dag dit till veckan om det bli fint väder. Kram

 8. Härligt när man känner att man hamnat på rätt plats : )
  Vi är snart också på rätt plats hoppas jag. Flyttplanerna kom litegrand av sig nu när prioriteringarna snabbt placerades om men snart ska nog kraft, ork och vilja finnas där igen att planera vidare för alla flyttar som väntar bakom hörnet. kram.

 9. Hej vännen. Malmö har jag vart till några gånger men aldrig Göteborg. Får nog försöka ta mej dit någon gång. Ha en skön kväll.
  Kramiz

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s