Volvo+Brudar……..

….var sant!

”Uppsminkade modeller flankerade bilarna i Volvos monter på bilsalongen i Shangai – något som gjorde Asienchefen svarslös. Men ångrade sig sedan, och tog bort dem direkt.”Foto: Karin Olander

Det är så man dånar, år 2011 säljer man svenska lyxbilar med tjejer som dragplåster! Nåja, svensk-kinesiska lyxbilar. Ramaskri och man ändrade sig och tog bort  dom inhyrda damerna.

Det ska vara så jämställt i det här landet, men vi lever baske mig inte som vi lär!

Är det någon som har sett starten i speedway? Volleyboll ska man bara inte prata om. Där ska tjejerna helst vara nakna om volleybollförbundet får som dom vill!

Är det idrotten, bilarna, speedway som är viktigt, eller lättklädda damer att visa upp för publiken?

18 reaktioner till “Volvo+Brudar……..

 1. Instämmer att det är moralpanik så fort en snygg tjej finns med i en marknadsföring, är det fula tjejer så klagar ju ingen, varför inte det? Sen var det i Shanghai och AB Volvo så det har ingenting med Kina att göra…

 2. Hörde i radion att kvinnorna som ska spela tennis måste ha kortkjol……..Vår tomt är inte så stor.Jag har gräsmatta och sen har jag en rabatt där växterna går in i varandra.Kram!

 3. Nu ska ju tydligen badminton tjejerna också ha kjolkrav, för att det ska bli intressantare att se matcher… ja vad säger man om det!
  Kände att jag ville göra ett kort som inte var så dystert, det var begravning så att det räckte och blev över.
  Kram Elenor

 4. nog har jag också funderat på det där med nästan nakna damer i speedway, vad har de där att göra liksom, det är väl sporten som ska vara det viktiga
  kramar

 5. Riktigt lågt är det och att uppenbarligen är vi inte långt före vad det gäller jämlikhet här om det är Asiencehefn som reagerar och inte de svenska cheferna.
  Överlag i den kulturen/världen. Lastbilar, där är det inte snyggt vad det gäller synen på kvinnor. De är oftast de allra värsta gästerna här (speciellt Volvo) för det vills att man ringer/fixar prostituerade och man försöker smuggla in de på rummet och man ringer porrsamtal etc.
  Inte vackert!

 6. Ja varför i helá friden ska det vara lättklädda ”damer” oftast. Är det verkligen så att det säljer bättre då? Om det vore lättklädda män,skulle det gå åt andra hållet då,hehe..
  Jag står också still i rulltrappan,skönt att få vila lite..
  Kramen!

 7. Detta har ingenting med bilar att göra!
  Volvo PV tillverkar bilar och ägs av kinesiska Geely.
  Artikeln handlar om AB Volvo, ett svenskt företag som tillverkar lastbilar.
  Som du ser på bilden så poserar de inte framför några lyxbilar.

  Förresten, du nämner volleyboll men dagens nyhet är väl att badmintondamer skall tvingas bära kjol?

 8. Tvartom; skandal att de plockade bort flickorna! Detta rorde sig om utanfor Sverige och i Asian. Har nera tanker folk annorlunda och inte inskrankheten som hemma i Sverige. Det ar en helt annan kultur. Vackra unga flickor ar valkomna. Om man skall vanda pa det och fraga, varfor skall flickorna inte fa ha det jobbet nar de ser snygga ut??? Det ar inte latt att fa bra jobb i Shanghai och Kina, och topp pa listan ar att jobba for ett utlandskt foretag, t.ex. Volvo. Har nagon fragat flickorna om hur de tycker om att bli berovade fran sina jobb??? Och, vilka ar kunderna? Svenskar eller Kineser och Asiater. Da far man tanka som dem… 🙂

  M.v.h.
  Anders
  Civilingenjor och Arkitekt
  Hong Kong + Shanghai

 9. Haha, ja vad har de där att göra 😛
  Jag var med om en jättekul grej på samma ämne, jag var in på gubbens jobb när de hade fikarast och en av gubbarna kommer och slänger en tidning på bordet med en bild som de andra ska kolla på. där det sitter en tjej i bikini och högklackat på en traktor, och en av de yngre grabbarna kläcker ur sig ”men jäklar vilken billig traktor, men varför sitter hon där uppe och repar lacken!!” haha! Det var nog inte det svar tisnings-gubben förväntat sig.
  Ha en fin dag!
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s