Dags att packa matsäck

Liseberg, en av Göteborgs alla stoltheter skäms inte när man lägger på 40% på Hamburgare från Burger King. Det är inte billigt att  gå till Liseberg och inte blir det bättre av att det är svindyrt att äta där.

Det skulle egentligen kunna vara blilligare där än någon annanstans med tanke mängden ungar och föräldrar som äter där varje dag.

Jag skulle föreslå alla föräldrar att ta med en matsäck som man kan äta inne på Liseberg.

Det är skämmigt att skinna barnfamiljer!

Ni behöver inte åka till New York eller någon annanstans i Sverige om ni vill äta dyraste hamburgaren!

Den finns på Liseberg!

Annonser

18 thoughts on “Dags att packa matsäck

 1. Ja, det är skämmigt för Liseberg tycker jag…De flesta är ju som sagt stora barnfamiljer och det borde vara andra priser på den enkla maten!
  Glad påsk! Kramiz

 2. Jag får ju säga detta, har man inte råda att äta på Liseberg, då är det bara att laga och packa en matsäck för hela familjen. Det går fortfarande utmärkt att sätta sig på bänkar eller i den underbart vackra trädgården på Liseberg och inta sin medhavda lunchpaket.
  Än i dag gör min make och jag dett när vi går på Liseberg och när barnen var små, fanns inte den ekonomin utan att jag fick laga matsäck till hela familjen.
  Idag är detta ett härligt minne och det går vidare hos mina barn för inte har de heller råd att både betala inträde, åka karusell och äta på Lisebergs matställen.

 3. Det är sorgligt… Fast det gäller ju inte bara Lissberg, jag tycker att alla barn/familje ställen är bra på att suga ut det sista ur plånboken…. Jantli fördubblar sitt inträde iår! JAg älskar Jamtli men nu får man vara glad om jobbet har råd att gå dit för själv har jag det inte!

 4. Mitt internet har strulat så du kan ha fått den här kommentaren 3-4 gånger redan, men jag vet inte 😛
  Tycker iaf det är fruktansvärt fult gjort att ta högre betalt på ett ställe för BARN! Det är likadant här i Åre, en liten våffla med grädde kostar nära hundralappen.
  Ha en fin dag!
  Kram

 5. Vi har med oss matsäck när vi åker dit. Tänk er själva betala på Hamburgerkedjan för åtta (snart nio) personer. Det har vi gjort några gånger men det finns roligare saker att lägga pengarna på därinne.

 6. Det går alldeles säkert bra på Liseberg att ha picnic med sej själv. Men vi såg en sak idag.

  Vi satt på en uteservering på en restaurang och drack varsin öl. Det kom dit en man med två små barn. Han satte sej ner och gick sen och beställde två glas vitt vin.

  Efter ytterligare lite tid kom hans fru(?) med en påse med hamburgare från M. De hade alltså tänkt sej att äta dom på restaurangen. Men en av killarna kom och gav dom onda ögat och sa nåt.

  Hon gick sin väg med påsen och det ena barnet och satte sej på en parkbänk och åt. Han gick sin väg också, sen han hade druckit upp allt vinet. Hon blev utan.

  Finns det inget vett hos folk. Inte kan man väl gå till en restaurang och tro att man kan äta mat från annat håll på deras servering?

  Kram/Gilla

 7. Läste detta när jag var i Sthlm, ville då skriva men var inte inloggad. Jag hoppas att dom sänker priserna för allas skull. Kostar ju multum att fika o äta där. Alla har inte råd Kram

 8. Det är lite fräckt att vara så dyr på maten på ett sånt ställe. Det måste bli svårt för en barnfamilj att få slantarna att räcka till inträde, åkning och dessutom dyr mat för kanske flera barn. Bra idé med medhavd matsäck. Om man planerar den lite kan det bli väl så gott.

 9. Godmorgon.Skoj när det går åt rätt håll.Vann igår inne på Unibet,första gången jag spelade vann på Dagens Dubbel.Men det är skjukt vad atg.se tjäna pengar på sina spelare.Se på unibet,dom satsa på sin spelare.vann 199kr mer på unibet än atg.se.Även om inte du spela,så kan du berätta för dina vänner kanske spela atg Nyheten, som jag skriver till dig.Ha en God fortsättning av påsken.kram

  Detta är bara ett råd.tipsa andra.vem vill inte ha mer i plånboken.även om inte pengar kan köpas av frihet.

 10. jag tycker också att det är skamligt, nog ska väl även barnfamiljer ha råd att ta sig något att äta, men det är som du säger, packa en ryggsäck med lite mat, det blir billigare så
  kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s