London går tvärbort

En av dom storstäder jag absolut skulle undvika och inte åka till just nu, även om jag fick resan gratis är LONDON!

England rustar för bröllop i den kungliga familjen. Prins William ska ”få” sin Kate och engelsmännen är fullkomligt tokiga i sin rojalistyra.  London kommer att explodera i hyllningar och människor från alla hörn kommer att vara på plats på fredag när vigseln sker. Redan nu samlas folk  utanför Westminster Abbey för att kanske få se en glimt av brudparet. Terry, 76, ligger redan på plats och andra har börjat sätta upp tält!

Dessutom har man börjat titta på en lämplig fru  till lillebror Harry. Engelsmännen vill att han ska gifta sig med Lady GAGA. Har hon en enda fungerande hjärncell hoppas jag för hennes egen skull att hon springer långt bort från allt vad engelska prinsar heter.

Det engelska kungahuset är inte lätt att vara ingift i! Dom lever nog inte på 2000-talet….. inte att tänka på med drottning Elizabeth i spetsen.

14 reaktioner till “London går tvärbort

  1. Jag skulle tycka att det var hur kul som helst att vara i London just nu! Men förmodligen skulle jag inte klara folkmassorna på fredag, hade problem med det här i Stockholm i somras, därav att jag valde att åka hem och titta på bröllopskortegen från TV-soffan efter att ha försökt hitta en vettig plats inne i stan.

  2. Nej om man har lite självbevarelsedrift kvar så reser man väl inte till London nu!

    Men det är nog inte lätt för kungligheterna som har pressen PÅ sej och EFTER sej alltid.

    Kram/Gilla

  3. Någonstans på nätet skrivs det något om brölöopet. var 10:e sekund! De är helt hysteriska men det är ju också himla roligt (som den antiroyalist man är..) Jag kollade både på Diana och Sarah Fergusons bröllop med sina prinsar och hade jag inte sovit hade jag nog kollat även på detta.

  4. Håller med dig. Jag har inte förstått dom som åker till storstäder för att se jippon. Hela atmosfären kring staden försvinner ju i all hysteri. Jag minns själv Stockholms nu nedlagda vattenfestivaler, det drog hit massvis med turister som fick uppleva hur man flyttade ut t-shirt försäljningen från affären till gatan och en massa trängsel.
    Själv gillar jag Gamla Stan en småregnig tisdagsförmiddag i Oktober. Lugnt och stilla ingen hysteri som förstör atmosfären. Det borde fler utifrån få uppleva.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s