Bättre fly än illa fäkta

Nu kommer SAAB sannolikt att få en rysk delägare. Antonov har blivit godkänd som delägare av riksgälden och GM och nu är väl det bara formalia innan han har SAAB i sin hand.

SAAB, ett företag som gått med miljardförluster i ett kvarts sekel ska alltså gå med vinst i framtiden. Låt mig tvivla på att Antonov är annorlunda än andra ägare.

Jag tror att det kan hålla några månader, kanske år sedan är det slut med tomma lokaler, tom kassakista och Antonov med kompisar drar vidare till nästa företag som kan öka den privata förmögenheten för dessa herrar!

Jag har aldrig i hela mitt liv önskat så mycket att jag ska ha FEL som nu!

6 reaktioner till “Bättre fly än illa fäkta

  1. Nej, inte vill vi att det ska gå åt skogen för Saab. Det gäller ju en himla massor av atbetstillfällen. Men jag är ändå skeptisk till att han skulle vara den rätte att fortsätta företaget. Tyvärr!

    Kram/Gilla

  2. Det finns hos oss svenskar en hel del nostalgi förknippat med SAAB, men jag tror som Du att det är nåt skumt med det hela. Man har inte sålt tillräckligt med bilar och nu är förtroendet i botten. Det har gått med förlust i 20 år om jag minns rätt. Och de här herrarna brukar inte låta sig styras av sentimentalitet i affärer, de har helt andra riktmärken annars. Jag har skrivit ett inlägg om detta redan och publicerar nog det idag tror jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s