Avrättning live

En order ges: DÖDA!

Orderns följs och långt borta sitter ordergivaren med sina närmaste ministrar och rådgivare.

De följer dramat live minut för minut!

Raiden blir lyckad och hela västvärlden jublar! Det jublas också i muslimska länder över att Överste Djävulen har fallit offer för fiendekulor.

Jakten är över och jag blir så kluven. Vissa saker kanske måste göras, men att se det live skulle jag aldrig vilja göra.

Bistra miner när striden pågår……….

VG     AB   SVD    DN  GP  HD

9 reaktioner till “Avrättning live

 1. Nej att se eller finnas med som publik vid avlivningar är inte klokt. Har alltid undrat över sinnelaget för den som suttit vid sidan av hängning och elektriska stolen – för att se när människan tar sista sucken. Hur är det möligt?
  Och vi förfasar oss samtidigt över våld, misshandel och tortyr…Begriper inte hur och varför det skulle locka något så absurt som ett intresse för legaliserat mord.

  Usch och fy….

  Men kram till dig…

 2. Vad häftigt.jag ser nu i bloglovin.att vi gjorde samma inlägg samtidigt.söndags fick jag rekord 1400besökare på en dag.

 3. Det är ju makabert att sitta och titta på när han dödas. Men i USA har man ju nästan offentliga avrättningar också. Så de tycker nog inte att det är så fel att titta.

  Men jag tycker dessutom att det hade varit bättre om han hade åtalats och satt i fängelse (hur hårt som helst). Nu riskerar vi ju att han kommer att anses som en martyr och då kan det bli nya 9/11.

  Kram/Gilla

 4. Jag har svårt att acceptera tanken med öga för öga, osv. Men samtidigt kan jag på något sätt förstå att USA behövde ha en slags slutpunkt för den här tragedin med 11.e sept.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s